Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Serdar'ın menajeri değil mi bu Haluk? Menajerinin de olduğu bir yemek gerçekten çok masumane bir yemek. Bizim zekamız yetmez böyle şeylere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istanbul da böyle bir buluşmanın Terim 'in kulağına gitmeme ihtimali yok. O gün çizmiştir serdar ı.
Yine de tesadüf gibi gelmiyor hocam.Kardeşim adam 1 ay önce fotoğraf çektirmiş, Serdar gündeme gelince paylaşmış ve sarılacivert zımbırtıyı eklemiş.
çimin üstüne serdiği pembe pedlerin üzerinde çalıştırıyor takımı helal olsun italyan
Akıllı olan bir yönetim bu resmi kullanır, sözleşmesi devam eden oyuncu ile menajeri varken ne ayak diye ama malum bizim yönetim fair play ruhu ile hareket ettiği için Serdar'ın sözleşmesi alacaklarına karşı fesih edilecek, o da fenere gidecek söylentilerinin doğru olduğuna inanıyorum.
Bugün, saat 19:05 de bir gelişme olacaktı
Fbli adam menajer ve futbolcu üçlüsünün buluşmasını masum , alelade muhabbet etmişlerdir canım minvalinde görmek polyannacılıktan öteye gidemezşaka gibi yazılanlara inanamıyorum an itibariyle
böyle basit birşeyi bile anlayaman insanlar transfer olmuyor diye zırlıyor
zeka seviyesi yerlerde adeta
Ne olursa olsun hem de fenerle görüşüyor. Alacaklarını ödeyip pafta süründüreceksin. Para mı lazım 6 dan kapıyı aç o zaman. Zaten parası ödedikten sonra o adam senin malın sayılır bir bokta yapamaz. Yok hoca onu değersizleştirmiş yok bunu. Fikrete bak tolgay ne zamandan beri kadro dışı. Ayıp bu kadar ahlaksızlık olmaz.Akıllı olan bir yönetim bu resmi kullanır, sözleşmesi devam eden oyuncu ile menajeri varken ne ayak diye ama malum bizim yönetim fair play ruhu ile hareket ettiği için Serdar'ın sözleşmesi alacaklarına karşı fesih edilecek, o da fenere gidecek söylentilerinin doğru olduğuna inanıyorum.
kadın da derya baltaKirmizi ustlu
Hakan Baltanin oglu