Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi transfer yapmayi beceremiyorsunuz anladik da, bari bu isi becerebilen birini getirmeyi de mi akil edemiyorsunuz. Hoca ve bu taraftar yarim sezon Eren'i izlemek zorunda kaldi. Transfer donemi basladi hala bir gelisme yok, koskoca Galatasaray takimi forvetsiz idman yapiyor, bu da dunya uzerinde bir ilk galiba.

f90bdc1e6c3.png

8 Ocak Nice - Istanbul ucaginda 1A: Mario Balotelli, 1B: Mino Raiola olmayacaksa o ucak hic inmesin

Basaksehir lider ve eksiklerini serdar tascı ve robinho ile anında kapattı

Besiktas pepe ve love'dan boşalan yeri burak ve yeni defans oyuncusu ile kapattı

Fenerbahce savunmaya takviye yaptı ve daha bir cok transfer yapıcak

Peki bizim iş bilmezler ne halt yedi?
Gomis'in yerini doldurmayı geçtim eldeki forveti de yolladı savunma da cok güclüymüsüz gibi serdarı yolladı. Peki yerine gelen adam var mı? Yok.

Galatasaray taraftarının aklıyla alay ediyolar. Basaksehir macından sonra cıkıp transferler hazır diyen bu yalancıların foyası yine ortaya cıktı. Hazır olan adam transferin ilk günü kapa bildirilir bknz (basaksehir besiktas fenerin yaptığı gibi.)

Dursun özbekten daha fazla küfürü hak eden bir yönetim oluşumu.
Ha bu söylediklerim de sadece transfer icin değil. Ne spor salonu ne stad ne dıs cephe ne sponsor hic bir sözleri tutulmadı daha. Bunların şu an o koltukta oturması tamamiyle Fatih Terim sebebiyledir. İki şükür namazı kılsınlar o mevkilerde oldukları icin.

Bu yonetimde utanmanin zerresi olsaydi,yazin iki transfer sozu verip tek bir forvet almadiklarin donem sonrasi transfer sezonu acilir acilmaz saatine forveti istanbula indirirlerdi.Bu adamlarda azcik gurur olsaydi goz gore gore yalan soyledikten sonraki ilk firsati o yalani unutturmak icin bizi mahcup edecek hamlaler yaparlardi.Anlayin artik bu adamlarin bir bildigi yok,bu adamlar yalanci,gurursuz,becereksiz.Uyanin uykudan bu adamlar mahvedecek bizi.

Basaksehir lider ve eksiklerini serdar tascı ve robinho ile anında kapattı

Besiktas pepe ve love'dan boşalan yeri burak ve yeni defans oyuncusu ile kapattı

Fenerbahce savunmaya takviye yaptı ve daha bir cok transfer yapıcak

Peki bizim iş bilmezler ne halt yedi?
Gomis'in yerini doldurmayı geçtim eldeki forveti de yolladı savunma da cok güclüymüsüz gibi serdarı yolladı. Peki yerine gelen adam var mı? Yok.

Galatasaray taraftarının aklıyla alay ediyolar. Basaksehir macından sonra cıkıp transferler hazır diyen bu yalancıların foyası yine ortaya cıktı. Hazır olan adam transferin ilk günü kapa bildirilir bknz (basaksehir besiktas fenerin yaptığı gibi.)

Dursun özbekten daha fazla küfürü hak eden bir yönetim oluşumu.
Ha bu söylediklerim de sadece transfer icin değil. Ne spor salonu ne stad ne dıs cephe ne sponsor hic bir sözleri tutulmadı daha. Bunların şu an o koltukta oturması tamamiyle Fatih Terim sebebiyledir. İki şükür namazı kılsınlar o mevkilerde oldukları icin.
Salon, dış cephe konularında haklısın sponsor da değil. Fatih hoca konusunda ve namaz hakkında da haklısın ama transferlerde değil :) Alan hazır olan demba ba da diğeri sadece tepki vermeyin diye açıklanmıyor. Alan ise 19 ocak zaten belli.

Sahte duyumculuktan iceri atarlar böyle devam edersen dikkat et Ugur.
Ya okuduğunu anla sonunda soru işareti var yani boşa çıkmış sizce nasıl? öneri filan... ne duyumu... Bizim forvet ve stoper dışında transferimiz olmayacak zaten acaba bedava kadro dışı kamış kanat olur mu diyorum ve hemen musallat oluyorsun cancağzım geyet normal şaşırmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt