Belçika'nın Walfoot sitesinin haberine göre Galatasaray, Katar'dan ayrılmaya karar veren 24 yaşındaki kanat oyuncusu Edmilson Junior için harekete geçti.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geri dön işte gelecek senin adam.
Belçika'nın Walfoot sitesinin haberine göre Galatasaray, Katar'dan ayrılmaya karar veren 24 yaşındaki kanat oyuncusu Edmilson Junior için harekete geçti.
demba baya hoca onay verse coktan kamptaydı,akıl var mantık var.istemiyoruz belliki
bu ahmet bulut ve malaga arasında çok ilginç 1 bağ varSeleznov malaga ile imzalamış hayırlı olsun büyük bir tehlike atlattık.
ben transfer dönemlerinde hep olumluyum,böyle bişeyi düşünmem ,imkansızDemba ba dan başka alabileceğimiz topçu gözükmüyor diyip vakit geçmeden açıklayabilirlerde
demba baya hoca onay verse coktan kamptaydı,akıl var mantık var.istemiyoruz belliki
Seleznov malaga ile imzalamış hayırlı olsun büyük bir tehlike atlattık.
Al bi de burdan yak..
e çünkü ilgiliyiz ama hoca şu an onaylamadı bellikihoca niye adini saymadi o zaman gecen gun
smolov bile dedi ki smolov haberi ta ne zaman cikti
Yani ne bu? Mobbingine mazaret miKac defa gidiyorum diyip döneklik yapip yeni yeni üyeliklerle geri gelmek icin insanin nasil derecede yüzsüz olmasi lazim ona sahitlik ediyoruz burada.
Ne bileyim kendine bunu yedirebiliyorsan sorun yok susarim ama ben terk ediyorum dedigim yere veya kovuldugum yere bir daha adimimi atmam.
Hic birsey olmamis gibi gelip burada ahkam kesmeye devam ediyorsun en vahimi de o.
Uğur senmisin
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sen sabahtan beri adam sadece fb li bi fb ile foto çekindi diye serdar suçlu myuoldu yazıyonda adamın profili fb yöneticisi gibi hayırdır ne iş?o fotoğrafın altında yazmıyor loading diye