Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demba baya hoca onay verse coktan kamptaydı,akıl var mantık var.istemiyoruz belliki

Kimse gelmeyecek gibi biten transferler olsaydı çoktan açıklanır di

Galatasaray Düşmanlarının .........

Seleznov malaga ile imzalamış hayırlı olsun büyük bir tehlike atlattık.

Al bi de burdan yak..

Kac defa gidiyorum diyip döneklik yapip yeni yeni üyeliklerle geri gelmek icin insanin nasil derecede yüzsüz olmasi lazim ona sahitlik ediyoruz burada.

Ne bileyim kendine bunu yedirebiliyorsan sorun yok susarim ama ben terk ediyorum dedigim yere veya kovuldugum yere bir daha adimimi atmam.

Hic birsey olmamis gibi gelip burada ahkam kesmeye devam ediyorsun en vahimi de o.
Yani ne bu? Mobbingine mazaret mi :) Sen sürekli arkamdan adımı soyadımı yazmasan gelmezdim ayrıca. Ben burada yokken bile hemen hergün post atmışsın bence sende biz eziklik oluşmuş.

Diyorsun ki gelmezdim ulan ben yokken burada 50 tane post atmışsın arkamdan hepsini gösterdiler bana ben yine de sana bir şey söylemiyorum bence bu ayıp sana yeter.

Madem görmek istemiyorsun neden arkadan konuşuyorsun :) O yüzden algı kasmayı bırak hayatını yaşamaya devam et...

Transfermarkt verilerine göre Edmilson Junior, Katar'daki takımında sadece 3 maça çıkabilmiş sebebi sakatlık mı bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt