- 16 Haziran 2010
- 202.152
- 154.035
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre düşmezse oynar tabi.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Badou Ndiaye - 16 M €![]()
Bruma - 13 M €![]()
Arda Turan - 13 M €![]()
Garry Rodrigues - 9 M €![]()
Keita - 8.1M€![]()
Burak Yılmaz - 8 M €![]()
Alex Telles - 6.5 M €![]()
Bafetimbi Gomis - 6 M €![]()
Fernando Meira - 6 M €![]()
Mehmet Topal - 5.5 M €![]()
Sakatlanmasına gerek yok. Stadın üstünde kuş kanat çırpsa bu salak yere kapaklanıyor.Daha sakatlanırsa zaten yeni Hamit H.O.
Toplam 2.250.000 Ereni satalim bunlara.
Bilemiyorum reis eğer öyle bir şey olursa Alex Telles 'in olası Porto 'dan başka bir takıma satışı sonrası bizim kasamıza girecek 3.2 mil.€ ekstra da yazılsın ? veya Belhanda 'yı biz resmi olarak 8.75 mil.€ bonservis ile aldık ama ekstra olarak ŞL katılım pirimi 0,5 mil.€ daha ödedik bu sene o da yazılsın resmi olarak o da bir bonservis harcaması değil mi ? veya Bruma transferinden kalan Leibzig ile yapacağımız özel maç için 1 mil.€ para var o da yazılsın al-sat dengesine ? veya aynı ŞL katılımı için 0.5 mil.€ Mariano için ödedik 40 maç oynadığı için bir 0.5 mil.€ daha bonservis ödemesi yaptık o zaman bunların hepsi yazılsınartı 9 yazacagını sanmıyorum
paoka odenecek para dusulur
forumdaki cogu kişinin psikolojisi bozukDüsün yav su olayda bile ne yorumlar döndü burada. Inanilir gibi degil.
Millet gelip hıncını terim ve yönetimden çıkarmaya çalışıyor. Boks torbası mı lan burasıforumdaki cogu kişinin psikolojisi bozuk
ndiaye 16 m €
gomis 6 m €
rodrigues 7 m €
cavanda 2 m €
carole 1 m €
dursun aydın özbek
1mio getirip gitsinSavas Corlu: Eren derdiyok isvicreye geri donmek istiyor.
Sakatlanmasına gerek yok. Stadın üstünde kuş kanat çırpsa bu salak yere kapaklanıyor.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne demiş?Savas corlu’nun bugunku konusmasını izledim az once, adam sonuna kadar haklıymıs. Taraftarın sesi olmus resmen ne diye yönetim cephe almıs. Bir seyler yapmalıyız bence bu konuda yazık olmus adama
Türkce konus la burada, böyle bilmis bilmis cevap yazma.
Adam burada üyelerin istegi dogrultusunda bakiyor ucaklara birseyler söylüyor, sahte duyumculuk falan yapmiyor sonucta.

terim bunları sürekli yere seriyor.serdar için sadece 1 maçlık degil dedi hala aklı kıt yorumlar yapıldı.çok sevgili ramosumuz daha 1 ay önce fenerbahceye adım atmıs megerMillet gelip hıncını terim ve yönetimden çıkarmaya çalışıyor. Boks torbası mı lan burası