Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1f1f8-1f1f3.png
Badou Ndiaye - 16 M €
1f1f5-1f1f9.png
Bruma - 13 M €
1f1f9-1f1f7.png
Arda Turan - 13 M €
1f1e8-1f1fb.png
Garry Rodrigues - 9 M €
1f1e8-1f1ee.png
Keita - 8.1M€
1f1f9-1f1f7.png
Burak Yılmaz - 8 M €
1f1e7-1f1f7.png
Alex Telles - 6.5 M €
1f1eb-1f1f7.png
Bafetimbi Gomis - 6 M €
1f1f5-1f1f9.png
Fernando Meira - 6 M €
1f1f9-1f1f7.png
Mehmet Topal - 5.5 M €

Gomis
Garry
Rezil satışlar

artı 9 yazacagını sanmıyorum
paoka odenecek para dusulur
Bilemiyorum reis eğer öyle bir şey olursa Alex Telles 'in olası Porto 'dan başka bir takıma satışı sonrası bizim kasamıza girecek 3.2 mil.€ ekstra da yazılsın ? veya Belhanda 'yı biz resmi olarak 8.75 mil.€ bonservis ile aldık ama ekstra olarak ŞL katılım pirimi 0,5 mil.€ daha ödedik bu sene o da yazılsın resmi olarak o da bir bonservis harcaması değil mi ? veya Bruma transferinden kalan Leibzig ile yapacağımız özel maç için 1 mil.€ para var o da yazılsın al-sat dengesine ? veya aynı ŞL katılımı için 0.5 mil.€ Mariano için ödedik 40 maç oynadığı için bir 0.5 mil.€ daha bonservis ödemesi yaptık o zaman bunların hepsi yazılsın

Benim bildiğim bu uygulamanın adı al-sat dengesi bunun sözleşmelerde yer alan ekstraları kapsayacağını hiç zannetmiyorum. Bana saçma geliyor reis bu resmi olarak Rodrigues 10.25 mil. dolar bonservis ile satılmadı mı ? direk FFP için al-sat dengesine yazılması gerekiyor bence.

Bu kulüp çok canımı sıkıyor erken ölecez bu yüzden.

Savas Corlu: Eren derdiyok isvicreye geri donmek istiyor.

78 maç 16 gol 16 asistle oynayan adamı avrupada 10 a okutursun. Araplara da en az 15 e satarsın. Üstelik 28 yaşında bir futbolcu. Hele birde FFP denen zımbırtı kapsamında çok az fiyata gitmiştir.

Savas corlu’nun bugunku konusmasını izledim az once, adam sonuna kadar haklıymıs. Taraftarın sesi olmus resmen ne diye yönetim cephe almıs. Bir seyler yapmalıyız bence bu konuda yazık olmus adama

ndiaye 16 m €
gomis 6 m €
rodrigues 7 m €
cavanda 2 m €
carole 1 m €

dursun aydın özbek

Harbiden ha.Dursun'un aldigi adamlari iyi okuttuk.

Sakatlanmasına gerek yok. Stadın üstünde kuş kanat çırpsa bu salak yere kapaklanıyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz fizik yapmış ama bakalım. Ayağı yere sağlam basmıyorsa yine problem olur.

Türkce konus la burada, böyle bilmis bilmis cevap yazma.

Adam burada üyelerin istegi dogrultusunda bakiyor ucaklara birseyler söylüyor, sahte duyumculuk falan yapmiyor sonucta.

Sen asil dogru dürüst Almanca ögren oglum, senin gibiler yüzünden Almanlar bize laf atiyor. Biraz entegre ol Yav. :asd:

——-

Garry icin 7 Milyon Euro baya az olmus yalniz, neyse umarim forvet transferi en kisa zamanda biteriz

Millet gelip hıncını terim ve yönetimden çıkarmaya çalışıyor. Boks torbası mı lan burası
terim bunları sürekli yere seriyor.serdar için sadece 1 maçlık degil dedi hala aklı kıt yorumlar yapıldı.çok sevgili ramosumuz daha 1 ay önce fenerbahceye adım atmıs meger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt