- 12 Temmuz 2009
- 60.878
- 24.259
- 2.968
Futbolcu istiyorumNiye lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcu istiyorumNiye lan
Geriden geliyorum da, herkes rodrigues 7M'a satıldı demiş BiPSpor haberinden sonra
KAP bildiriminde 10.250.000'ye satmışız, 20%si PAOK'a = 8.2 M'umuz olacak kullanmak için.
Hatta direk 10 M'umuz da olabilir, kuralları bilmiyorum ama mesela Telles satılsa oradan 15% payımız mı ne vardı, oradan 4M gelse de FFP'de kullanamıyorduk, belki PAOK'un bu maddesi de FFP'i aynı şekilde etkilemez?

nasıl zor oyuncularla anlastınız ki gecikti bu transferler
garrynın gıttıgı fıyat bellı oldumu
garrynın gıttıgı fıyat bellı oldumu

Kimseyle anlaşamadıkları için olabilir mi ?
5 aydan beri bu takım forvetsiz oynuyor. 4 ocakta yani transferin ilk günü forvet transferi açıklanmalıydı belli ki yine kimseyi bulamadılar. Son güne kadar oyuncu arayacaklar.
Polyanna taraftar da burada hayaller kursun. İşte durum şu kısacık yazıyla anlatılacak kadar vahimdirAntremanlarda savunma oyuncularini zorlayacak forvet yok.Olmayan forvetleri zorlayacak savunma oyunculari da yok.Bu takim ilk ciddi macta sudan cikmis baliga doner.Hoca bir sezonu feda ederiz derken bundan bahsediyordu herhalde.
kilit buraya giderCrystal Palace are trying to sign Michy Batshuayi from Chelsea to boost their attack.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boşuna hayal kuruyoruzUlan şimdi bu kadar salladık Batshuayi hakkında olur ya dünya tersine döner bu adamı transfer ederse bizim yönetim görün siz olayları![]()
Gerçekten forvetsiz stopersiz ne çalışıyoruz günlerdir bir merak ediyorum ki? hani tamam bu olaylar yaz kampının ilk günlerinde olur takımın ağır abileri henüz takıma katılmamış olur transfer dönemi uzun olduğu için daha henüz yeni transferlerin takıma katılmamış olur ama şurada kısacık bir transfer dönemi var Muslera ve Nagatomo hariç tüm futbolcularımız kampta ama biz öyle çalışıyoruz forvet yok stoper yok hatta ortada kaleci bile yok ...Antremanlarda savunma oyuncularini zorlayacak forvet yok.Olmayan forvetleri zorlayacak savunma oyunculari da yok.Bu takim ilk ciddi macta sudan cikmis baliga doner.Hoca bir sezonu feda ederiz derken bundan bahsediyordu herhalde.
Tirezege kazığı kapıya dayanmış, hoca hazretleri bu komisyonu geri çevirmez.Ulan bir kerede şu noktaya gelmeden işleri bitirelim be
![]()
8.2 M Euroya cevir bakım![]()
![]()
Amerikan Doları olarak satıldı.
Tirezege kazığı kapıya dayanmış, hoca hazretleri bu komisyonu geri çevirmez.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abartmayınAntremanlarda savunma oyuncularini zorlayacak forvet yok.Olmayan forvetleri zorlayacak savunma oyunculari da yok.Bu takim ilk ciddi macta sudan cikmis baliga doner.Hoca bir sezonu feda ederiz derken bundan bahsediyordu herhalde.
Emlakçı mısın suphi. Komisyondan anlıyorsunTirezege kazığı kapıya dayanmış, hoca hazretleri bu komisyonu geri çevirmez.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi