Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg,M.City ve Chelsea alt yapısı çok iyi. Ama burdan oyuncu koparmak marifet. Mesela İngiliz takımlarının alt yapısınından İngiliz oyuncu peşinden koşmayacaksın. Genellikle Afrika’lı olanları ayartacaksın. Yani övünmek için söylemiyorum ama şu Chelsea alt yapısındaki şu anda a takımda olan Hodson Odoi. Bayern’de peşinde. Gana asıllı. Beynin varsa ayart kardeşim. Bak Dortmun nasıl kaptı Sancho’yu. Madrid gibi büyük bir kulüp bile gidip City alt yapısından adam alıyor. Yani o kadar kaliteli adamlar var. Psg alt yapısı da çok iyi. Benim bildiğim kadarı ile Rabio’tan Kimpembe’ye kadar hepsi alt yapıdan. Veya L. City’de ki İheanacho City alt yapısından. Marifettir bunları keşfedip almak. Tabi bizim yönetim ve scoutlardan beklediğimiz birşey değil. Belki bir 50 sene daha bekleriz.

Transfer mesaisi başlamıştır umarım!!!

XM40Z5.webp

öyle çapsız bir yönetimin eline düştük ki, değil transfer, bakkaldan ekmek alamaz bunlar

Ipswich Town kadrosundan çıkartılmış mı?

Günaydın renktaşlar kap ın geldiği bi gün olur inşallah zira 3 güne kap gelmezse yönetim anasının evine dönsün bi zahmet

Geliyormu diagne trezeguet paketi
a0693e307715f1dd74a671eae92bfa08.jpg

Galatasaray Düşmanlarının .........

O kriteri tutturabilecegimizi dusunmuyorum ama o kriteri tutturamayinca agirlasacak bir yaptirim olacagini da dusunmuyorum

Yeter ki az satip cok alma tarzi bir sey yapmayalim . Ayrica o anlasma su an yururlukte ama biliyorsunuz inceleme altinda halen
Pardon o kriterin pek bir yaptırımı olmaz mı? FFP olayının amacı o yahu, gelir gider dengesini sağlamak yani asıl olay o zarar kriteri.

Sattığın kadar al kriteri bunun sadece bir parçası, çünkü oyuncu satışı bilançoya gelir, oyuncu transferi de bilançoya gider olarak etki ediyor.

Adamlar FFP olayının merkezine sattığın kadar al gibi olayın sadece bir parçası olan durumu koymuyorlar, bilançoyu koyuyorlar.

Trezeguet’i çok beğenmiyorum ama 6 Milyon civarına alabilirsek 2.5-3 katınca kadar satabiliriz. Badou gibi bence Pazarı olan biri.

Saha içi katkısı da en az Garry kadar olur.

Öyle 8-10 arası bonservis ise asla verilmemeli.

İlk transfer ilk macin ertesi gelir

Galatasaray Düşmanlarının .........

Gercek trezeguet daha fazla isimize yarar su anda

Trezeguet'e 2.5 + 2 çöp işler.

şu sahtekardan transfer beklemek saflıktır!

1546850263704.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt