- 3 Haziran 2015
- 56.732
- 65.865
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ersan Martin bu tarife uyuyor.Eğer futbolu bırakmadı ise.yerli forvet kimi alabilir acaba bari bir pivot alsalar..
Bir kaç sayfa önce Emre Çevik demiş.ne zaman dedi?
tahmimim ortada bir ön protokol yoktur, bu demektirki saadece agiz konusunda belki olumlu gelismeler oldu, ama bu demek degildirki gs 3.5 veriyor yillik bir baska kulüp 4.5 verse gitmez baskasina! ben sahsen böyle bir son bekliyorum, örnekmi bir kac milyona konoplyanka, biz bunlari yazarken bosa yazmiyoruz, kulüp bizi bunlarla alistirdi, bizim sucumuz ne?ya alan için 3-4 gün daha sabredin,gelecek dedi işte çin basını.ayın 19unda sözleşmesi bitiyo zaten
Yine de medyadaki yavşakların yaptıkları haberlere göre gerçeklik payı daha yüksek bir haberdi.yahu beinsport haberi uyduruk, ben yazdim abartmayin ayrica en son cümlede ekledim kendi MIZAHIM, okurken saadece üst tarafinami bakiyorsunuz anlamadim. moderatörler güzelim yaziyi sildiler zaten![]()
Yok ya gerçekten doğru izlemiş üzerinde tinerspor forması varsa hakemler istediğini yapmana izin veriyor istediğin kadar tolerans tanıyorIsimat-Mirin: "Oyun stilim agresif bir yapıda. Hakemler Hollanda'da temasa dayalı oyuna pek izin vermiyorlar. Türkiye'de gördüğüm kadarıyla temaslı oyuna biraz daha izin veriliyor, tolerans ediliyor."
3 penalti + 3 kirmizi yedi bile
Arkadaşa beşiktaşı anlatmışlar.Isimat-Mirin: "Oyun stilim agresif bir yapıda. Hakemler Hollanda'da temasa dayalı oyuna pek izin vermiyorlar. Türkiye'de gördüğüm kadarıyla temaslı oyuna biraz daha izin veriliyor, tolerans ediliyor."
3 penalti + 3 kirmizi yedi bile
ufak bir dokunus: "inan ettim"♫ ♫ ♫ ♫
Anılar kaybolmadan
Ve sabır usanmadan
İnat ettim bekledim
♫ ♫ ♫ ♫

Alan olmuyor dendigine gore o fransiz kimdi ona yonelirler belki
En azindan olmayacagi netlesmis olsun ki yolumuza bakalim