Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a555854bc4720442bf48aae6238edcab.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdurrahim Albayrak: "Para biriktirmek için su bile alıp içmeye çekinirdim. Günde 18 saat çalışıyordum. Rizeli olup da yüzme bilmeyen bir ben varım herhalde." (Sabah)

Pokerci Sabaha röpörtaj vermis @FutbolArena

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 hafta icinde kap gelmezse, gecmis olsun.

ya alan için 3-4 gün daha sabredin,gelecek dedi işte çin basını.ayın 19unda sözleşmesi bitiyo zaten
tahmimim ortada bir ön protokol yoktur, bu demektirki saadece agiz konusunda belki olumlu gelismeler oldu, ama bu demek degildirki gs 3.5 veriyor yillik bir baska kulüp 4.5 verse gitmez baskasina! ben sahsen böyle bir son bekliyorum, örnekmi bir kac milyona konoplyanka, biz bunlari yazarken bosa yazmiyoruz, kulüp bizi bunlarla alistirdi, bizim sucumuz ne?

Abdurrahim sen hicbir sey bilmiyorsun kamuoyu tepkisi yonetmeyi de bilmiyorsun.

Tepki neden var? Transfer yok diye. Transfer yapmadan yapacagin her aciklama insanlari daha da irrite eder.

apdürle ilgili şeyler postlayıp durmayın yaw dellenioruz

Isimat-Mirin: "Oyun stilim agresif bir yapıda. Hakemler Hollanda'da temasa dayalı oyuna pek izin vermiyorlar. Türkiye'de gördüğüm kadarıyla temaslı oyuna biraz daha izin veriliyor, tolerans ediliyor."

3 penalti + 3 kirmizi yedi bile

Alan olmuyor dendigine gore o fransiz kimdi ona yonelirler belki

En azindan olmayacagi netlesmis olsun ki yolumuza bakalim

yahu beinsport haberi uyduruk, ben yazdim abartmayin ayrica en son cümlede ekledim kendi MIZAHIM, okurken saadece üst tarafinami bakiyorsunuz anlamadim. moderatörler güzelim yaziyi sildiler zaten :tbr:
Yine de medyadaki yavşakların yaptıkları haberlere göre gerçeklik payı daha yüksek bir haberdi.
İnce mizah için teşekkürler.

Ulan bir saçmalama be bir kere de adam akıllı 2 cümle kurmasını becer ...

Nazar değdi ne demek ulan ? nazar değmese eminim Eren 20 gol 15 asist Muğdat 10 gol 10 asist yapardı forvetlerimiz taşırdı bizi ...

♫ ♫ ♫ ♫
Anılar kaybolmadan
Ve sabır usanmadan
İnat ettim bekledim
♫ ♫ ♫ ♫

Isimat-Mirin: "Oyun stilim agresif bir yapıda. Hakemler Hollanda'da temasa dayalı oyuna pek izin vermiyorlar. Türkiye'de gördüğüm kadarıyla temaslı oyuna biraz daha izin veriliyor, tolerans ediliyor."

Yok ya gerçekten doğru izlemiş üzerinde tinerspor forması varsa hakemler istediğini yapmana izin veriyor istediğin kadar tolerans tanıyor

Vida haftalardır ceza sahası içinde voleybol oynadı Pepe 'nin yaptığı sayısız sert müdahale vardı ne oldu ? kaç tane penaltı kararı çıktı beşiktaş aleyhine ?

Mirin 'e de tolerans gösterirler eminim ...

Arkadaşa beşiktaşı anlatmışlar.

transfeeeeeeeeeeeeeeer nerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt