Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım forvetsiz kamp yapıyor galatasaray tarihinde ilk olsa gerek

DwPt-acWsAI0Ql-
DwPt51fWwAEFT0v
DwPtwHzXgAAfHqw

Bursaspor’dan ayrılan sol bek Emre Taşdemir ve menajeri şu anda Galatasaray Kulübü’nde pazarlık halinde. Transferde son görüşmeler yapılıyor. (@Salimmanav)

Emre Taştemir geliyor. , çok bekledik ve inan ettik . Sonunda oldu , böyük başkan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan ligler baslacak, ne stoper ne Forvet yok. Son gunde getirsen ne yazar, ozaman hic almayin.

B
E
C
E
R
I
K
S
I
Z
L
E
R

2012 yilindan beri adam duruyor ve hic birsey yapmiyor ustune hayvan gibi maas aliyor.

yazik gunah, sadece engelli diye para yediriyorlar gibi geliyor bana.

Bu adamla ilgili anlam veremedigim de bu zaten . Kulubun sponsorlarindan bir hastanede su adami neden yuruyebilecek sekilde sagligina kavusturmuyorlar

Senelerdir boyle , olene kadar yuruyemeyecek mi bu adam ? 2019 senesindeyiz , tip aldi yurudu yani

Bilinen simalardan yine kenan isik ve schumaer ile ilgili de ayni dusunuyorum

Adamlar 4 senedir yataga bagli . Imkanlari seferber et ne gerekiyorsa yap ameliyati normal hayatina dondur

Emre Taştemir geliyor. , çok bekledik ve inan ettik . Sonunda oldu , böyük başkan

Tabi böyle transferler biraz zaman alıyor haliyle,başkan boşuna inan edin demiyormuş.Belliydi büyük bir transferin peşinde olduğu.

Yonetim degil tirator getiriyor oz evlatlarini, haftaya selcuka yeni sozlesme gelir. Nede olsa sicak para geldi, simdi nereye harcarim kafasinda

Bu adamla ilgili anlam veremedigim de bu zaten . Kulubun sponsorlarindan bir hastanede su adami neden yuruyebilecek sekilde sagligina kavusturmuyorlar

Senelerdir boyle , olene kadar yuruyemeyecek mi bu adam ? 2019 senesindeyiz , tip aldi yurudu yani

Bilinen simalardan yine kenan isik ve schumaer ile ilgili de ayni dusunuyorum

Adamlar 4 senedir yataga bagli . Imkanlari seferber et ne gerekiyorsa yap ameliyati normal hayatina dondur
eminim kimsenin aklına gelmemiştir bu hemen iletelim utkucan'a

Ozan Korkut ve ekibi gelseydi gene böyle rezil olur muyduk transfer konusunda?

2012 yilindan beri adam duruyor ve hic birsey yapmiyor ustune hayvan gibi maas aliyor.

yazik gunah, sadece engelli diye para yediriyorlar gibi geliyor bana.
Isini duzgun yapmasi icin hicbir engeli yok. Yonetim ve teknik kadrolar bunca yil dinlememisse hemen isine son verilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt