Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılın transferine hazır mıyız???

fatih_terim_182.jpg

5b0e434fae298b43cc1c07aa

Transfer işleri nasıl yürüyor gerçekten bilmiyorum. Şimdi biz Brezilya'dan falan transfer yapmak istesek Abdurrahim Brezilya'ya mı gidecek: )) Bence bu adamlar fazla uğraşmayalım diye yurtiçinden transfer yapmaya bakıyorlar sürekli. Yoksa böyle ileri derecede gerizekalılığı başka şekilde açıklayamıyorum. Utkucan'a da fazla kızamıyorum, adam mesela Uruguay'dan Güney Amerika'nın farklı yerlerinden topçu buldu diyelim. Hepsiyle tek tek gidip kim görüşecek ki?

Utkucan da bosun teki, 2012 senesinden beri napmis kime bulmus bu adam? Muslerayi eli kucuk bundan kaleci olmaz, Yektayi alan pisan olmaz gibi beyinsiz beyinsiz laflar edip para aliyor.

Galatasarayin transfer komitesi iflas etmis fiyaskodan ibaret, Sadece sukru hanedarla olacak isler degil bunlar, sukru hanedarin yaninda en az 2-4 adam daha lazim.

Emre Taşdemir’in transferine karşı değilim. Gelsin sağlamsa oynar. İyide oynar. Ama ondan önce Alan,Batsuhai ve Mangala’yı alalım da kurtulalım.

Bizim A2 takimda 3 tane U19 milli sol bek var. Bunlardan biri kronik sakat E. Tasdemir kadar yokmudur?

Emre taşdemir, demba ba, dany transferleriyle sezona bomba gibi gireriz

Taşmedir'i beğenirdim ama yaklaşık 3 senedir sürekli sakat. Ne yazık ki artık Süper Lig seviyesinden uzakta. Bursaspor boşuna yollamadı kendisini.

Utkucan da bosun teki, 2012 senesinden beri napmis kime bulmus bu adam? Muslerayi eli kucuk bundan kaleci olmaz, Yektayi alan pisan olmaz gibi beyinsiz beyinsiz laflar edip para aliyor.

Galatasarayin transfer komitesi iflas etmis fiyaskodan ibaret, Sadece sukru hanedarla olacak isler degil bunlar, sukru hanedarin yaninda en az 2-4 adam daha lazim.

Doğru ama Yekta zamanında yabancı sınırı vardı, o şartlarda demiş olabilir. Muslera konusunda bir halt yemiş olabilir. Ben scout ekibinin önerdiği oyuncuların alındığını sanmıyorum para varken. Anca para yokken adam bul diyorlar, onlarda uygun fiyata oyuncu öneriyorlar. Tutup Trezeguet'yi falan scout ekibinin önerdiğini hiç düşünmüyorum. Adam 3 milyona Rodrigues'i kiralık olarak da Onyekuru'yu getirdi. Bana şöyle geliyor bilmiyorum da Utkucan'da sonuçta Dünya futbolunu takip eden biri belli ki. Dışarıdan ne kadar canım hocamı falan oynasa da içten içe cahil bulduğunu düşünüyorum.

Bursaspor akılsız bir kulüpmüş nası kaptık ama ellerinden Emre Taşdemir'i

bursanın çöpü bize geliyor, akhisarın çöpleri bizde. Hayat ne kadar ilginç

Emreye yıllık kaç gömeriz acaba sonra 300bin euronun üstüne karşıyım ben çok pis söverim

Transfer işleri nasıl yürüyor gerçekten bilmiyorum. Şimdi biz Brezilya'dan falan transfer yapmak istesek Abdurrahim Brezilya'ya mı gidecek: )) Bence bu adamlar fazla uğraşmayalım diye yurtiçinden transfer yapmaya bakıyorlar sürekli. Yoksa böyle ileri derecede gerizekalılığı başka şekilde açıklayamıyorum. Utkucan'a da fazla kızamıyorum, adam mesela Uruguay'dan Güney Amerika'nın farklı yerlerinden topçu buldu diyelim. Hepsiyle tek tek gidip kim görüşecek ki?

Brezilya'dan Güney Amerika'dan oyuncu buldun mu önce oyuncuyla temas kuracaksın. Cep telefonundan araman lazım. Oyuncu şu fiyata gelirim derse bu sefer kulübü ile telefon görüşmesi yapacaksın. Bonserviste anlaştığın zaman hiç brezilya'ya gitmene gerek kalmadan bankadan para transferi ile ve faks ile belgeleri göndererek oyuncu transferini gerçekleştirirsin. Buradan anlayacağınız üzere bu kişinin çok ileri düzeyde ingilizce, portekizce, ispanyolca, fransızca neyse işte bilmesi gerekiyor telefonda bülbül gibi konuşacak derecede ve ekonomiden para işlerinden pazarlıktan futbol piyasasından iyi anlayan, futbolcuları iyi araştıran iyi tanıyan biri olması gerekiyor. Abdurrahim Albayrak'ın tam tersi yani. Bu adamın iyi bir transfer yapabileceğine imkan dahi vermiyorum açıkçası bize Haldun Üstünel tarzı bir adam lazım transfer sihirbazı.

Doğru ama Yekta zamanında yabancı sınırı vardı, o şartlarda demiş olabilir. Muslera konusunda bir halt yemiş olabilir. Ben scout ekibinin önerdiği oyuncuların alındığını sanmıyorum para varken. Anca para yokken adam bul diyorlar, onlarda uygun fiyata oyuncu öneriyorlar. Tutup Trezeguet'yi falan scout ekibinin önerdiğini hiç düşünmüyorum. Adam 3 milyona Rodrigues'i kiralık olarak da Onyekuru'yu getirdi. Bana şöyle geliyor bilmiyorum da Utkucan'da sonuçta Dünya futbolunu takip eden biri belli ki. Dışarıdan ne kadar canım hocamı falan oynasa da içten içe cahil bulduğunu düşünüyorum.
Utkucan ve dunya futbolunu takip!

neredeyse 4 yildir sakat olan emre tasdemiri ne yapacagiz acaba? ömer bayram en azindan akhisar'da kac yildir iyi top oynuyordu

umut meras'i almadik, bursa'ya gitti. simdi bursanin begenmedigi adamlari aliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt