Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Ersuncular forumu basmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer işleri nasıl yürüyor gerçekten bilmiyorum. Şimdi biz Brezilya'dan falan transfer yapmak istesek Abdurrahim Brezilya'ya mı gidecek: )) Bence bu adamlar fazla uğraşmayalım diye yurtiçinden transfer yapmaya bakıyorlar sürekli. Yoksa böyle ileri derecede gerizekalılığı başka şekilde açıklayamıyorum. Utkucan'a da fazla kızamıyorum, adam mesela Uruguay'dan Güney Amerika'nın farklı yerlerinden topçu buldu diyelim. Hepsiyle tek tek gidip kim görüşecek ki?
Utkucan da bosun teki, 2012 senesinden beri napmis kime bulmus bu adam? Muslerayi eli kucuk bundan kaleci olmaz, Yektayi alan pisan olmaz gibi beyinsiz beyinsiz laflar edip para aliyor.
Galatasarayin transfer komitesi iflas etmis fiyaskodan ibaret, Sadece sukru hanedarla olacak isler degil bunlar, sukru hanedarin yaninda en az 2-4 adam daha lazim.
belirli bi yere kadar gelmiştir zaten görüşmeler , örneğin Alan anlaşılmasaydı kaçardı böyle 2- 3 oyuncu oldugunu düşünüyorum kaliteli anlaştıgımızDogru demis de 1 aydir hatta 4 aydir rahatca calisiyorlar en azindan bir hamle yapsalardi
Transfer işleri nasıl yürüyor gerçekten bilmiyorum. Şimdi biz Brezilya'dan falan transfer yapmak istesek Abdurrahim Brezilya'ya mı gidecek: )) Bence bu adamlar fazla uğraşmayalım diye yurtiçinden transfer yapmaya bakıyorlar sürekli. Yoksa böyle ileri derecede gerizekalılığı başka şekilde açıklayamıyorum. Utkucan'a da fazla kızamıyorum, adam mesela Uruguay'dan Güney Amerika'nın farklı yerlerinden topçu buldu diyelim. Hepsiyle tek tek gidip kim görüşecek ki?
Utkucan ve dunya futbolunu takip!Doğru ama Yekta zamanında yabancı sınırı vardı, o şartlarda demiş olabilir. Muslera konusunda bir halt yemiş olabilir. Ben scout ekibinin önerdiği oyuncuların alındığını sanmıyorum para varken. Anca para yokken adam bul diyorlar, onlarda uygun fiyata oyuncu öneriyorlar. Tutup Trezeguet'yi falan scout ekibinin önerdiğini hiç düşünmüyorum. Adam 3 milyona Rodrigues'i kiralık olarak da Onyekuru'yu getirdi. Bana şöyle geliyor bilmiyorum da Utkucan'da sonuçta Dünya futbolunu takip eden biri belli ki. Dışarıdan ne kadar canım hocamı falan oynasa da içten içe cahil bulduğunu düşünüyorum.
Muslera