Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
boyu kısa dediğin adam 1,92. muslera'dan 2 cm daha uzuncöp daha genc bir kaleciye ihtiyac var, ayrica boyu kisa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boyu kısa dediğin adam 1,92. muslera'dan 2 cm daha uzuncöp daha genc bir kaleciye ihtiyac var, ayrica boyu kisa
doğru demiiş
Ben olsam direk Nice 'de ki Walter Benítez 'i gündeme alırdım adam kendisini aştı bu sezon kurtarış başarısında bildiğin Alisson 'la Ederson 'la filan yarışıyor
muslerayi niye satiyoruz o halde? geronimo rulli'yi almaya calisirdim benMuslera olur da giderse united da romero diye bir kaleci var , ben olsam onu almaya calisirim
![]()
Bakalim bu transfer doneminde takima genc oyuncu kazandiracak mi
2012 yilindan beri adam duruyor ve hic birsey yapmiyor ustune hayvan gibi maas aliyor.
yazik gunah, sadece engelli diye para yediriyorlar gibi geliyor bana.
Tabi böyle transferler biraz zaman alıyor haliyle,başkan boşuna inan edin demiyormuş.Belliydi büyük bir transferin peşinde olduğu.Emre Taştemir geliyor. , çok bekledik ve inan ettik . Sonunda oldu , böyük başkan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre Taştemir geliyor. , çok bekledik ve inan ettik . Sonunda oldu , böyük başkan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eminim kimsenin aklına gelmemiştir bu hemen iletelim utkucan'aBu adamla ilgili anlam veremedigim de bu zaten . Kulubun sponsorlarindan bir hastanede su adami neden yuruyebilecek sekilde sagligina kavusturmuyorlar
Senelerdir boyle , olene kadar yuruyemeyecek mi bu adam ? 2019 senesindeyiz , tip aldi yurudu yani
Bilinen simalardan yine kenan isik ve schumaer ile ilgili de ayni dusunuyorum
Adamlar 4 senedir yataga bagli . Imkanlari seferber et ne gerekiyorsa yap ameliyati normal hayatina dondur
Isini duzgun yapmasi icin hicbir engeli yok. Yonetim ve teknik kadrolar bunca yil dinlememisse hemen isine son verilmeli.2012 yilindan beri adam duruyor ve hic birsey yapmiyor ustune hayvan gibi maas aliyor.
yazik gunah, sadece engelli diye para yediriyorlar gibi geliyor bana.