Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.142
- 72.768
- 5.188
Aklım almıyor ya ömeri aldırıp devre arasında bir de emreyi aldırmak nedir. Vallahi kafayı yiyecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brezilya'dan Güney Amerika'dan oyuncu buldun mu önce oyuncuyla temas kuracaksın. Cep telefonundan araman lazım. Oyuncu şu fiyata gelirim derse bu sefer kulübü ile telefon görüşmesi yapacaksın. Bonserviste anlaştığın zaman hiç brezilya'ya gitmene gerek kalmadan bankadan para transferi ile ve faks ile belgeleri göndererek oyuncu transferini gerçekleştirirsin. Buradan anlayacağınız üzere bu kişinin çok ileri düzeyde ingilizce, portekizce, ispanyolca, fransızca neyse işte bilmesi gerekiyor telefonda bülbül gibi konuşacak derecede ve ekonomiden para işlerinden pazarlıktan futbol piyasasından iyi anlayan, futbolcuları iyi araştıran iyi tanıyan biri olması gerekiyor. Abdurrahim Albayrak'ın tam tersi yani. Bu adamın iyi bir transfer yapabileceğine imkan dahi vermiyorum açıkçası bize Haldun Üstünel tarzı bir adam lazım transfer sihirbazı.
Ben sürekli yurtiçinden oyuncu bakmamıza başka türlü anlam veremiyorum. Kimlerin eline kaldık gerçekten insan intihar eder. Aysal'a bir ton laf ediliyor falan ama adamın iyi bağlantıları var demek ki, o dönem birçok yerden transfer yapabildik. Bu adamların yurtdışından bir takımla görüşme yetileri yok.
Verdigin yillik ucretiyle ben de Sneijder'i 15 dakikada alirim.
Küçük Snejder'i alabilirsinVerdigin yillik ucretiyle ben de Sneijder'i 15 dakikada alirim.
Verdigin yillik ucretiyle ben de Sneijder'i 15 dakikada alirim.