Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklım almıyor ya ömeri aldırıp devre arasında bir de emreyi aldırmak nedir. Vallahi kafayı yiyecem

DwTwU4SWsAAUva2.jpg

Brezilya'dan Güney Amerika'dan oyuncu buldun mu önce oyuncuyla temas kuracaksın. Cep telefonundan araman lazım. Oyuncu şu fiyata gelirim derse bu sefer kulübü ile telefon görüşmesi yapacaksın. Bonserviste anlaştığın zaman hiç brezilya'ya gitmene gerek kalmadan bankadan para transferi ile ve faks ile belgeleri göndererek oyuncu transferini gerçekleştirirsin. Buradan anlayacağınız üzere bu kişinin çok ileri düzeyde ingilizce, portekizce, ispanyolca, fransızca neyse işte bilmesi gerekiyor telefonda bülbül gibi konuşacak derecede ve ekonomiden para işlerinden pazarlıktan futbol piyasasından iyi anlayan, futbolcuları iyi araştıran iyi tanıyan biri olması gerekiyor. Abdurrahim Albayrak'ın tam tersi yani. Bu adamın iyi bir transfer yapabileceğine imkan dahi vermiyorum açıkçası bize Haldun Üstünel tarzı bir adam lazım transfer sihirbazı.

Ben sürekli yurtiçinden oyuncu bakmamıza başka türlü anlam veremiyorum. Kimlerin eline kaldık gerçekten insan intihar eder. Aysal'a bir ton laf ediliyor falan ama adamın iyi bağlantıları var demek ki, o dönem birçok yerden transfer yapabildik. Bu adamların yurtdışından bir takımla görüşme yetileri yok. Terim'e laf gelince de kızmasın kimse o zaman. Gitsin adam gibi 2-3 kişi alsın yanına transfer yapabilen.

Kulüp terimin çiftliği gibi. Sokakta yürürken sakatlanan adamdan ne hayır bekliyorsun da aldırıyorsun acaba.

HO camizamıza...

DwTwkOCWwAEJqud.jpg

Ben sürekli yurtiçinden oyuncu bakmamıza başka türlü anlam veremiyorum. Kimlerin eline kaldık gerçekten insan intihar eder. Aysal'a bir ton laf ediliyor falan ama adamın iyi bağlantıları var demek ki, o dönem birçok yerden transfer yapabildik. Bu adamların yurtdışından bir takımla görüşme yetileri yok.

Albayrak'ın olduğu dönem yurt içi transferi hiç şaşmıyor. Aldıklarıda ucuz olsa hepsi kazık

Amrabat
Yiğit Gökoğlan
Emre Akbaba vs

Hoca nedense böyle garip riskleri seviyor. Engin,Sercan,,Necati vs.. Mili takım döneminde Yunanistan'da tatil yapan 35 yaşındaki Tümer'i kadroya çağırıyordu mesela.

gercekten 3 yılda 14 maca cıkmıs oyuncu hangi akla hizmet ve ne amacla lıyoruz anlıyan varsa beri gelsin

Kulübü siyasilerden bile daha çok yalan söyleyen iş bilmezler yönetiyor.

bugün de kirmizi actik

A Spor'da Turgay Demir dun Savas Corlu'nun yaptigini yapmaya devam ediyor taraftarin huzursuzlugunu neden korukluyorlar amaclari ne acaba

Turgay Demir Galatasaray'in iyiligini hicbir zaman istemez

Adam 15/16 sezonundan beri 5mactan fazlasi yok ne gerek var bu transfere simdi. omer bayram yedek olarak dusunulmuyor mu gelecek sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt