- 13 Ekim 2014
- 108.614
- 58.330
- 4.588
maas olayi yalan cikti galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semih'e 1 milyon euro maaş verirlerse ben maça çıkmam ozan yerinde olsamSemih bir şartla olur Ahmet Çalık out maicon out mangala in Semih Kaya bedelsiz 1 milyon Euro maaş bu şekilde olacaksa çöp sayısını azaltmış oluruz
Anlamazlar renktaş.Melo, Sneijder, Drogba gibi oyuncular gerçekten yıldızdı. Hatta Eboue'de öyle, Muslera bize geldiğinde Dünyanın en iyi 7.kalecisiydi Fıfanın yaptığı sıralamada. Dursun yıldız diye 3.sınıf oyunculara bastı parayı. Fernando mesela fizik durumu müsait olduğunda cidden iyi oyuncu ama Melo'nun yanında Hürriyet güçer kalır kusura bakmayın. Belhanda, Maicon, Feghouli. Hadi Feghouli'yi biraz ayırabiliriz de o da eski halinden çok uzak. Sen 28 yaşında Sneijder'i sadece parayı basarak Türkiye'ye getireceğini düşünüyorsan futboldan baya baya bihaber olman gerekir. O yaşta bizden aldığının 2 katını alırdı katar veya uzakdoğu liglerinde.
semih'e 1 milyon euro maaş verirlerse ben maça çıkmam ozan yerinde olsam
34 yasindaki Drogba'ya 1.5 yilda 10m verdik, avrupa'da hangi takim bu parayi Drogba'ya verir? Çin'den geldi bu arada hatirlatiyim, Chelsea'den falan almadik.Melo, Sneijder, Drogba gibi oyuncular gerçekten yıldızdı. Hatta Eboue'de öyle, Muslera bize geldiğinde Dünyanın en iyi 7.kalecisiydi Fıfanın yaptığı sıralamada. Dursun yıldız diye 3.sınıf oyunculara bastı parayı. Fernando mesela fizik durumu müsait olduğunda cidden iyi oyuncu ama Melo'nun yanında Hürriyet güçer kalır kusura bakmayın. Belhanda, Maicon, Feghouli. Hadi Feghouli'yi biraz ayırabiliriz de o da eski halinden çok uzak. Sen 28 yaşında Sneijder'i sadece parayı basarak Türkiye'ye getireceğini düşünüyorsan futboldan baya baya bihaber olman gerekir. O yaşta bizden aldığının 2 katını alırdı katar veya uzakdoğu liglerinde.
Simdiye kadar yokmus, bende sasirdim. Gelisme var demek.peynir ekmek gibi yan toplardan gol yedik hayret hiçbiri mi kafa topu değil?