Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maas olayi yalan cikti galiba :)

Muslera
Linnes Semih Ahmet Emre
Selçuk Donk
Sinan Emre Çolak Muğdat
Eren

Başlıyoruzzzzz :cimbom:

dursun.webp

Selçuk’a bir kaçta jübile yaptırıp yollayalım haketti jübileyi bence bütün eski futbolcularımız teker teker arkamızdan salladı resmen Selçuk hiçbirine benzemedi ne arda ne Burak ne Caner ne Emre

Emreyi gerçekten hoca mı istedi? Olum adam sakat değil mi

Melo, Sneijder, Drogba gibi oyuncular gerçekten yıldızdı. Hatta Eboue'de öyle, Muslera bize geldiğinde Dünyanın en iyi 7.kalecisiydi Fıfanın yaptığı sıralamada. Dursun yıldız diye 3.sınıf oyunculara bastı parayı. Fernando mesela fizik durumu müsait olduğunda cidden iyi oyuncu ama Melo'nun yanında Hürriyet güçer kalır kusura bakmayın. Belhanda, Maicon, Feghouli. Hadi Feghouli'yi biraz ayırabiliriz de o da eski halinden çok uzak. Sen 28 yaşında Sneijder'i sadece parayı basarak Türkiye'ye getireceğini düşünüyorsan futboldan baya baya bihaber olman gerekir. O yaşta bizden aldığının 2 katını alırdı katar veya uzakdoğu liglerinde.
Anlamazlar renktaş.

Sneijder transferini Dursunun herhangi bir transferi ile kıyaslamak güzel kafa.

sent via GSC

bu karaktersiz fener algı yaptı,başaramadılar sanırım , ucuza oyuncu yok onlara karaktersizlerin nagatamo,badou,emre akbaba transferlerinde yaptıkları unutulmamalı

semih'e 1 milyon euro maaş verirlerse ben maça çıkmam ozan yerinde olsam

Ozan çok yetenekli sözüm yok euvallah ama daha 18 yaşında bana göre daha kendini tam ispat edemedi Semih pragda 1.5 milyon alıyor 300 bin tl ye mi oynasın sadık kadarda yokmu bu çok iyi topçu demiyorum zaten elinden Serdar Ahmet maicon çıkmı en az 5-6 milyon Euro düşürmüşsün maaş bütçesini çokta cılkını çıkartma yani hocam

Melo, Sneijder, Drogba gibi oyuncular gerçekten yıldızdı. Hatta Eboue'de öyle, Muslera bize geldiğinde Dünyanın en iyi 7.kalecisiydi Fıfanın yaptığı sıralamada. Dursun yıldız diye 3.sınıf oyunculara bastı parayı. Fernando mesela fizik durumu müsait olduğunda cidden iyi oyuncu ama Melo'nun yanında Hürriyet güçer kalır kusura bakmayın. Belhanda, Maicon, Feghouli. Hadi Feghouli'yi biraz ayırabiliriz de o da eski halinden çok uzak. Sen 28 yaşında Sneijder'i sadece parayı basarak Türkiye'ye getireceğini düşünüyorsan futboldan baya baya bihaber olman gerekir. O yaşta bizden aldığının 2 katını alırdı katar veya uzakdoğu liglerinde.
34 yasindaki Drogba'ya 1.5 yilda 10m verdik, avrupa'da hangi takim bu parayi Drogba'ya verir? Çin'den geldi bu arada hatirlatiyim, Chelsea'den falan almadik.

Melo konusuna gelince, Melo mu Fernando mu diye sorsan kesinlikle yetenek ve oyun olarak Melo derim ama Melo'yu almadan once 2011'de yilin bidon(hayal kirikligi) listesinde yer almisti. Melo 27 yasinda geldi, Fernando ise 30. Ustelik bu kucumsedigin Fernando City'den geldi. City'de banko oynayan oyuncuyu mu transfer etmek daha kolay yoksa Juve'nin gondermek istedigi 27 yasindaki Melo'yu, yilin bidon oyuncu listesinde yer alan Melo'yu mu transfer etmek kolay?

Sneijder transferine lafim yok ama 15 dakikada aldim falan bunlar bos laflar, taraftara sirin gorunme cabalari. 28 yasindaki Sneijder Liverpool yerine Turkiye'yi tercih ediyorsa ve sende buna transfer basarisi diyorsan buna anca gulerim.

Ben hic bir transfere basari olarak bakmam. Ne Drogba transferinde, ne Sneijder, ne Melo, ne Feghouli, ne Fernando, para icin Turkiye'yi secen 28+ oyuncular icin ben transfer basarisi gozuyle bakmiyorum. Bunun en guzel ornegi de Pepe, PSG'de 2 yillik kontrat vermeyince Bjk'yi tercih etti. Oyle transfer basarisiymis falan gecelim.

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Ryan Donk. Antalya kampında özel açıklamalarda bulundu. Savunmada ve forvette oynayabileceğini söyleyen orta saha oyuncusu, Taffarel’le çalışması durumunda ihtiyaç halinde kaleye de geçebileceğini belirtti. Galatasaray Fans on Twitter

Sneijder Galatasaray tarihinin en büyük transferi olabilir yaşı da hesaba katılırsa. 2 sene öncesince dünya kupası finali oynayan, şampiyonlar ligi kazanan ve dünyanın en iyi futbolcusu adayı olan bir adam. Ödülü alamamıştı gerçi ama çoğu kişi gibi ben de hak ettiğini düşünüyordum o sene. Bir başka en iyi futbolcusu adayı olan topçu da Ribery'di. O da en iyi scout transferi olabilir. Fransa ümit millide oynuyordu geldiğinde 2-3 milyon gibi bir para ödemiştik. Maaşını da ödeseydik keşke...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt