Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlaniyorlar diye Serdar ve eren’i yolladik

Sakatliktan bir türlü kurtulamayan emre tasdemir’i transfer etmek istiyoruz,hic mantikli degil
Renktaş Fatih hoca ile yönetim arasında kriz var bence.Hoca bunlara liste veriyor bunlarda gidiyor en sonlardaki adamları almaya çalışıyor.Yoksa mantıklı bir açıklaması yok emre taşdemir transferinin.

Hocam iyi de bu kadar önemli bir haber yalan ise kulübün yalanlaması lazım.Sonuçta şu anda gündemde serdar aziz var.Savaş çorluyu abidik gubidik sebeblerden yasaklamayı biliyorlar.

Bak ben de bir haber uydurayim:

"Cim Bom'da kriz! Serdar Aziz'in ve Eren Derdiyok'un alacaklarinin yatirilmak uzere baskan M. Cengiz tarafindan A. Albayrak'a takdim edildigi, fakat Albayrak'in bu cekleri nakde cevirip tamamini rulette kirmiziya basarak kaybettigi iddia edildi. Albayrak'in haftaya tekrar Kibris'a gidecegi bildirildi."

Gundemi oldukca alakadar ediyor, bunu da mi yalanlasinlar?

Aldığım istihbarata göre transferlerin ne zaman açıklanacağını bilmiyorum.

Sakatlaniyorlar diye Serdar ve eren’i yolladik

Sakatliktan bir türlü kurtulamayan emre tasdemir’i transfer etmek istiyoruz,hic mantikli degil

Bence de Emre transferi cok kotu ama bunlarla karsilastirilmamali

Bu adamlar as oyuncu gibi maas aliyorlardi hatta as oyunculardi ve surekli sakatlaniyorlardi

Emre Tasdemir yuksek riskli dusuk maliyetli bir kumar sadece. Uzun sureli kontrat verilmez, yuksek maas kesinlikle verilmez.

@Hamza Gölbaşı

Bazen dusunuyorum, bu menajerlikte harbiden guzel para var sadece 1 tane futbolcun varsa ust duzey zengin olabiliyorsun. Serdarin menajeri 400.000 euro istiyormus.

Git bir afrika ulkesine, zenci forvet, orta saha kanat 10-15 tane gencin menajeri ol. Turk kulupleri zaten zenci sever, alt takimin birine ver 3-4 tane ordan sicrama yaparsa buyukleri giderlerse her oyuncudan 100.000 menajerlik payi, ustune birtane icinden adayi yol tuttursa hayatin kurtulmustur.

Leipzig maçında muhtemelen Donk-Maicon çift forvetle çıkarız. Hoca sever böyle şeyleri :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim'in ''biz hep zorluklarla şampiyon olduk, yine zorluklarla dolu yoldayız. Buna alışkınız.'' kafasını sevmiyorum açıkçası. Yönetimin küçük düşünen zihniyetini destekliyor. Bir hayalim var deyip Şampiyonlar Ligi'ni gösterip daha sonra yönetimin yapamadığını transferlerden sonra ''biz ne zorluklar çektik bunu da kaldırırız.'' söylemleriyle onun da plansız olduğunu görüyoruz. Biraz ses çıkartıp tepkisini koymalı hoca. Yoksa Apo Anadoludan oyuncu toplayıp duracak yine gözüken o. Şaka değil bu, tüccar zihniyeti var adamda. Su içmeyip 1 lira biriktire biriktire Galatasaray'ı yöneteceğini sanıyor adam. ;D

@Hamza Gölbaşı

Bazen dusunuyorum, bu menajerlikte harbiden guzel para var sadece 1 tane futbolcun varsa ust duzey zengin olabiliyorsun. Serdarin menajeri 400.00 euro istiyormus.

Git bir afrika ulkesine, zenci forvet, orta saha kanat 10-15 tane gencin menajeri ol. Turk kulupleri zaten zenci sever, alt takimin birine ver 3-4 tane ordan sicrama yaparsa buyukleri giderlerse her oyuncudan 100.000 menajerlik payi, ustune birtane icinden adayi yol tuttursa hayatin kurtulmustur.

Oyle basit degil menajer olmak ama evet isini bilirsen dehset para kazaniyorsun

Baglanti, piyasayi yasalari ve surecleri bilmek, futbolun icinden haber alabiliyor olmak gerekiyor

ömer bayramdan kat kat iyidir emre bedavaya geldi sakatlık sorununu atlatırsak iyi transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt