- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Elbet gelecek zaten yabancı serbestliğini savunan Terim'di şimdi herkes sınırı savunuyor bkz: Rte,Lucescu.Kesin yabancı sınırı geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbet gelecek zaten yabancı serbestliğini savunan Terim'di şimdi herkes sınırı savunuyor bkz: Rte,Lucescu.Kesin yabancı sınırı geliyor.
gscimbom'daki belirli bir kitle.
emre taşdemir bir takıma gider ve güzel oynamaya başlar > yönetim transfer yapmayı bilmiyor , aptal gibi şu adam boşken almadılar inanamıyorum , gerçekten bilmiyorlar bu işi
emre taşdemir bizimle sözleşme imzalar >> sakat adamı kakaladılar , komisyoncu bunların hepsi , cebe indirdiler , gerçekten yeter artık
duruma göre eleştirel bir kitle var , her durumda eleştiri yağmuruna tutmak için hazır bekliyorlar.
Nasıl opsiyonu kullandık ya adam zaten kışın bize geldi 5 Milyona yazın da parasını vermedik diye kaçıp gitti işte.
6 ay oynadı bizde sadece.
sent via GSC
Sana ne demiştim ben."duruma göre eleştirel bir kitle var , her durumda eleştiri yağmuruna tutmak için hazır bekliyorlar." = @Can BÜYÜK
Emre Taşdemir 100.000 TL 6 aylık + 20.000 TL maç başına yarın gelsin başlasın. +1de opsiyon konulsun iyi oynarsa uzatılsın.
Hocam Sabah gazetesinde bu klüplerin borçları ödenecek haberini ilk veren kadın yabancı sınırının geleceğini söyledi.Üstelik ilgilendikleri yada aldıkları oyuncular; Sadık, Serdar, Tolgay, Yunus Mallı. Bunların hepsi mi tesadüf ? Hiç sanmıyorumParasi yok adamlarin, baska secenekleri yok boyle 2. 3. lig topculari bakiyorlar. Olayi yabanci kuralina baglamaya gerek yok![]()
güzel oynamayı geçtim emre taşdemir top oynamıyor 3 senedirgscimbom'daki belirli bir kitle.
emre taşdemir bir takıma gider ve güzel oynamaya başlar > yönetim transfer yapmayı bilmiyor , aptal gibi şu adam boşken almadılar inanamıyorum , gerçekten bilmiyorlar bu işi
emre taşdemir bizimle sözleşme imzalar >> sakat adamı kakaladılar , komisyoncu bunların hepsi , cebe indirdiler , gerçekten yeter artık
duruma göre eleştirel bir kitle var , her durumda eleştiri yağmuruna tutmak için hazır bekliyorlar.
Kuluplerin borclarini kim odeyecekmis?Hocam Sabah gazetesinde bu klüplerin borçları ödenecek haberini ilk veren kadın yabancı sınırının geleceğini söyledi.Üstelik ilgilendikleri yada aldıkları oyuncular; Sadık, Serdar, Tolgay, Yunus Mallı. Bunların hepsi mi tesadüf ? Hiç sanmıyorum
Şu yapılandırma olayı var yaKuluplerin borclarini kim odeyecekmis?