Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Taşdemir 100.000 TL 6 aylık + 20.000 TL maç başına yarın gelsin başlasın. +1de opsiyon konulsun iyi oynarsa uzatılsın.

Forvetsiz geçen bir gün daha bitmek üzere...

gscimbom'daki belirli bir kitle.

emre taşdemir bir takıma gider ve güzel oynamaya başlar > yönetim transfer yapmayı bilmiyor , aptal gibi şu adam boşken almadılar inanamıyorum , gerçekten bilmiyorlar bu işi

emre taşdemir bizimle sözleşme imzalar >> sakat adamı kakaladılar , komisyoncu bunların hepsi , cebe indirdiler , gerçekten yeter artık

duruma göre eleştirel bir kitle var , her durumda eleştiri yağmuruna tutmak için hazır bekliyorlar.

Takıma ne lazım acil olarak

2 forvet

2 stoper

1 kanat

1 orta saha

İsim , yaş , yerli , yabancı , hangi ligte olduğu önemli değil şu mevkilere topçu alındı mı hayır acil lazım mı evet.

Ayın 7'si oldu ilk transfer olarak sol bek yedeğinin yedeğine sakat bir topçuyu transfer ediyoruz sonra nasıl olur da eleştiri olur diyorsun.

Atakan Karazor'un ayrica Alman pasaportu var sadece deniyor transfermarkt'ta, Fener alirsa yabanci sayilir Turk pasaportu olmadigi icin..

Monaco'ya gitmek isteyen Pepe, Arsenal'in teklifini reddetti. (L’Equipe)

Nasıl opsiyonu kullandık ya adam zaten kışın bize geldi 5 Milyona yazın da parasını vermedik diye kaçıp gitti işte.

6 ay oynadı bizde sadece.

sent via GSC

Metz kulübünden satın alma opsiyonuyla yarım sezonluğuna kiralanan Ribery’nin bonservisinin alınması Galatasaray’da yüzleri güldürdü.

Devre arasında Fransa’nın Metz kulübünden yarım sezonluğuna kiralanan ancak satın alma opsiyonu Galatasaray’da bulunan Franck Ribery’nin bonservisinin alınması yüzleri güldürdü. Yapılan son pazarlıkların ardından 2 milyon Euro’ya bonservisi alınan Ribery’nin de bu durumdan memnun olduğu ifade edildi.

Daha önce yapılan anlaşma gereği sözleşmesi üç yıl daha uzayan Fransız futbolcunun, bonservisi alındığı için yöneticilere teşekkür ettiği kaydedildi. Canaydın ve ekibinin, Marsilya ve Paris Saint Germain devreye girdiği için çabuk davrandığı ve apor topar Ribery’nin bonservisini aldığı öğrenildi.

Emre Taşdemir 100.000 TL 6 aylık + 20.000 TL maç başına yarın gelsin başlasın. +1de opsiyon konulsun iyi oynarsa uzatılsın.

Bence asla garanti para verilmemeli. Hiç oynamama ihtimali çok yüksek bunun.

Oyuncu reddediyorsa da reddetsin. Daha iyi bir kontrat bulamaz zaten. Süper Lig'de işi bitmiş bir herif. Kimse yüzüne bakmaz.

Sadece maç başına imza atıyorsa atsın. Diğer türlü boşa gidecek yine paralar.

Emre transferi taraftarı mutlu etmiş ne güzel hep böyle oyuncular bekliyoruz hocam

Parasi yok adamlarin, baska secenekleri yok boyle 2. 3. lig topculari bakiyorlar. Olayi yabanci kuralina baglamaya gerek yok :)
Hocam Sabah gazetesinde bu klüplerin borçları ödenecek haberini ilk veren kadın yabancı sınırının geleceğini söyledi.Üstelik ilgilendikleri yada aldıkları oyuncular; Sadık, Serdar, Tolgay, Yunus Mallı. Bunların hepsi mi tesadüf ? Hiç sanmıyorum

gscimbom'daki belirli bir kitle.

emre taşdemir bir takıma gider ve güzel oynamaya başlar > yönetim transfer yapmayı bilmiyor , aptal gibi şu adam boşken almadılar inanamıyorum , gerçekten bilmiyorlar bu işi

emre taşdemir bizimle sözleşme imzalar >> sakat adamı kakaladılar , komisyoncu bunların hepsi , cebe indirdiler , gerçekten yeter artık

duruma göre eleştirel bir kitle var , her durumda eleştiri yağmuruna tutmak için hazır bekliyorlar.
güzel oynamayı geçtim emre taşdemir top oynamıyor 3 senedir

Ligin baslamasina 13 gun kaldi ve hala bir forvet yok

Göt korkusundan ne apo.ne başkan denilen adam açıklama yapamıyor

Hocam Sabah gazetesinde bu klüplerin borçları ödenecek haberini ilk veren kadın yabancı sınırının geleceğini söyledi.Üstelik ilgilendikleri yada aldıkları oyuncular; Sadık, Serdar, Tolgay, Yunus Mallı. Bunların hepsi mi tesadüf ? Hiç sanmıyorum
Kuluplerin borclarini kim odeyecekmis?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt