- 18 Temmuz 2009
- 81.694
- 238.560
- 5.093
Fazlası sıkıntı olur üstatBenim sadece Abdürrahime küfürlerim 10 dakika sürer. 7 dakika çok yetersiz.Bunun başkanı asbaşkanı falan var daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazlası sıkıntı olur üstatBenim sadece Abdürrahime küfürlerim 10 dakika sürer. 7 dakika çok yetersiz.Bunun başkanı asbaşkanı falan var daha
slmFazlası sıkıntı olur üstat
bu burda kalsin, ispat acisindanCumartesi gecesine kadar gelmezse 7 dakikalık bir izin verilecek.

Benim sadece Abdürrahime küfürlerim 10 dakika sürer. 7 dakika çok yetersiz.Bunun başkanı asbaşkanı falan var daha
hadi valencia fesh et
Bunca talebe karşı gelmemelisiniz bence hocamFazlası sıkıntı olur üstat
Aleyküm selam Yunus
hicmi saka yapmayalim degisik?2-3 kişi var forumun içine ediyorlar. Her gün aynı boş muhabbetler dönüyor.
Celestine Babayaro - SpielerprofilEvet kimi aldık
Galatasaray Düşmanlarının .........
Kim üstat2-3 kişi var forumun içine ediyorlar. Her gün aynı boş muhabbetler dönüyor.
Fenerbahçe, Bundesliga 2 ekiplerinden Holstein Kiel'de oynayan 22 yaşındaki 1,90'lık gurbetçi ön libero Atakan Karazor'un peşine düştü.

2-3 kişi var forumun içine ediyorlar. Her gün aynı boş muhabbetler dönüyor.
İşin içinde bu yalı çocuğu olunca işkilleniyor insan. Gerçi bende yalı çocuğunun firmasına bu hafta iş görşmesine gideceğim ama yine de sevmiyorumFener yerli dolduruyor diye geriliyordum da bir baktim simdi kadrolarinda 15 yabanci varmis
Kimseyi de satamayacaklarina yollayamayacaklarina gore mecbur yerli aliyorlar
1- seni kastetmedim bilehicmi saka yapmayalim degisik?
Ribery konusunda Transfermarkt sitesine bakıp yazdım onlar genelde en doğru rakamları verdikleri için, yanlışmış demek ki yapacak birşey yok. Ahmet düzelmişti zaten orada beni.Bu sefer de ben bir alinti yapayim bakalim objektif karsiliklar gelecek mi , oncelikle terim konusunda ,hele hele terimcilik konusunda forumdaki elestirin kesinlikle dogru , hatta dogru oldugu gibi ,burada ekledigin "adama zarar veriyorsunuz" demen de ayrica dogru
peki birader ,hasbel kader biri aysalla ilgili elestirilemesi cok dogal bir sey yazdiginda ,daha gorur gormez "size vasatlar makbul" mealinde neden laf atiyorsun ? milletin terim icin yaptiklarini sen aysal icin "asla yapmadim.." diyebilir misin?
ikincisi , daha guncel olan .. 3-4 gundur bana serdar in bonservisiyle neden satilamayacagini , hatta bu yuzden bir an once en azindan maddi yukumluluklerden kurtulmamiz gerektigini anlatirken yine laf atiyorsun , laf atanlara begeniler atiyorsun
peki siyahlastirdigim kisim ne ? biz de onu diyoruz zaten ... gelinen durumda bu adami zorla tutup bonservisini vermemek ve kuluplerden bonservis odemesini beklemek hayal ve sacma bir risk demiyor muyum ben ?
ozetle , demem o ki , dogru seyler soyluyorsun , ama o dogru seyleri sevmedigin , ya da illa dalasmaya girmeye calistigin insanlar soyledigi zaman mutlaka bir sey icat edip o kisiye laf sokma derdindesin
mesela benim nasil kibir , hakir gorme su bu gibi irite edici huylarim varsa , senin de mutlaka kendini hoslanmadigin insanlara cevap verme , tutamama gibi bir sorunun var ...
mesela tarik transferini , mesela selcuk maasini kalkip yabanci limiti ile allayip pullamak ve aysali kurtarmaya calismak , aynen ama omerden iyi diye emre tasdemir transferini aklamaya calismaya benziyor .. hataysa hatadir kardesim ,soyleyeceksin , ozunle sozun bir olacak , sen de biliyorsun aysal in tonla yanlisini , ama ifade etmeye gelince sanki seni haksiz cikaracagi icin susuyorsun
demin adamin tekine ribery ile ilgili konustun durdun , link verdi , dikkat ettim hic cevap yok , gormedin filan degil gordun ... ama yanlis biliyormusum dememek icin senin icin o konu yokmus gibi davrandin
senin foruma katki vermeyen bos beles bir adam oldugunu dusunmuyorum ama milletle ugrasmak atismak gibi bir misyonun var , bugun sirf bugun 3-4 kisiyle atismalarini okudum , ben de onlardan biriyim ... yapiyorsun yani ..
bence chelsea ikna edildi valenciadan gelicek haber bekleniyorDis basindan gelen haber candir, demekki ersin duzen hakli cikti.
Bu senaryo olabilmesi icin, Valencia kontrati fesih yapmasi lazim ustune bizim chelsea'e ikna etmemiz lazim, ondan sonra oyuncu gelmesi lazim ONDAN SONRA H,O,