Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim sadece Abdürrahime küfürlerim 10 dakika sürer. 7 dakika çok yetersiz.Bunun başkanı asbaşkanı falan var daha

Küfürlu mesajlari simdiden hazirla ve biyere kaydet. Sonra izin verildigi an copy paste le gelen gidene 7 dakikada rahat küfür etmis olursun.

küfür saati tam olarak kac gibi olur, bu konuda forumu bilgilendirelim.

2-3 kişi var forumun içine ediyorlar. Her gün aynı boş muhabbetler dönüyor.

Fenerbahçe, Bundesliga 2 ekiplerinden Holstein Kiel'de oynayan 22 yaşındaki 1,90'lık gurbetçi ön libero Atakan Karazor'un peşine düştü.

Fener yerli dolduruyor diye geriliyordum da bir baktim simdi kadrolarinda 15 yabanci varmis :asd:

Kimseyi de satamayacaklarina yollayamayacaklarina gore mecbur yerli aliyorlar

Fener yerli dolduruyor diye geriliyordum da bir baktim simdi kadrolarinda 15 yabanci varmis :asd:

Kimseyi de satamayacaklarina yollayamayacaklarina gore mecbur yerli aliyorlar
İşin içinde bu yalı çocuğu olunca işkilleniyor insan. Gerçi bende yalı çocuğunun firmasına bu hafta iş görşmesine gideceğim ama yine de sevmiyorum :(

Bu sefer de ben bir alinti yapayim bakalim objektif karsiliklar gelecek mi , oncelikle terim konusunda ,hele hele terimcilik konusunda forumdaki elestirin kesinlikle dogru , hatta dogru oldugu gibi ,burada ekledigin "adama zarar veriyorsunuz" demen de ayrica dogru

peki birader ,hasbel kader biri aysalla ilgili elestirilemesi cok dogal bir sey yazdiginda ,daha gorur gormez "size vasatlar makbul" mealinde neden laf atiyorsun ? milletin terim icin yaptiklarini sen aysal icin "asla yapmadim.." diyebilir misin?

ikincisi , daha guncel olan .. 3-4 gundur bana serdar in bonservisiyle neden satilamayacagini , hatta bu yuzden bir an once en azindan maddi yukumluluklerden kurtulmamiz gerektigini anlatirken yine laf atiyorsun , laf atanlara begeniler atiyorsun

peki siyahlastirdigim kisim ne ? biz de onu diyoruz zaten ... gelinen durumda bu adami zorla tutup bonservisini vermemek ve kuluplerden bonservis odemesini beklemek hayal ve sacma bir risk demiyor muyum ben ?

ozetle , demem o ki , dogru seyler soyluyorsun , ama o dogru seyleri sevmedigin , ya da illa dalasmaya girmeye calistigin insanlar soyledigi zaman mutlaka bir sey icat edip o kisiye laf sokma derdindesin

mesela benim nasil kibir , hakir gorme su bu gibi irite edici huylarim varsa , senin de mutlaka kendini hoslanmadigin insanlara cevap verme , tutamama gibi bir sorunun var ...

mesela tarik transferini , mesela selcuk maasini kalkip yabanci limiti ile allayip pullamak ve aysali kurtarmaya calismak , aynen ama omerden iyi diye emre tasdemir transferini aklamaya calismaya benziyor .. hataysa hatadir kardesim ,soyleyeceksin , ozunle sozun bir olacak , sen de biliyorsun aysal in tonla yanlisini , ama ifade etmeye gelince sanki seni haksiz cikaracagi icin susuyorsun

demin adamin tekine ribery ile ilgili konustun durdun , link verdi , dikkat ettim hic cevap yok , gormedin filan degil gordun ... ama yanlis biliyormusum dememek icin senin icin o konu yokmus gibi davrandin

senin foruma katki vermeyen bos beles bir adam oldugunu dusunmuyorum ama milletle ugrasmak atismak gibi bir misyonun var , bugun sirf bugun 3-4 kisiyle atismalarini okudum , ben de onlardan biriyim ... yapiyorsun yani ..
Ribery konusunda Transfermarkt sitesine bakıp yazdım onlar genelde en doğru rakamları verdikleri için, yanlışmış demek ki yapacak birşey yok. Ahmet düzelmişti zaten orada beni.

Ayrıca ben burada kimseye sataşmadım bugün, Terime laf attım diye bana cevap yazanlara cevap verdim sadece. Aynı şey değil bu.

Uğura da demiştim sana da dedim kaç defa zaman zaman istemesem de sizin gibi arızalı ve cins tiplerle uğraşmayı seviyorum zevkli oluyor.

Aysal konusu eskide kaldı artık o kadar keskin savunucusu değilim, ama kendisini severim ve sayarım bunu inkâr etmem.

Ben hiç bir zaman ne Selçuk ne de Tarık yanlışlarını savunmadım, yabancı sınırı kararlarda bir küçük etkendir ama yanlışı aklamaz demişimdir en fazla o da belki Selçuk konusunda. Tarık ile ilgili benim ağzımdan hiç bir zaman pozitif tek bir kelime çıkmaz çıkamaz da.

sent via GSC

Dis basindan gelen haber candir, demekki ersin duzen hakli cikti.

Bu senaryo olabilmesi icin, Valencia kontrati fesih yapmasi lazim ustune bizim chelsea'e ikna etmemiz lazim, ondan sonra oyuncu gelmesi lazim ONDAN SONRA H,O,
bence chelsea ikna edildi valenciadan gelicek haber bekleniyor

Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt