O zaman direk Fener den aldığımız oyuncu daha eskilere mi dayanıyor. Bi bakayım biraz sonra
sent via GSC
Colin Kazım buna örnek olabilir.
Arada bir takımda oynadı mı bilmiyorum.
Gerçi onun için bonservis verdik mi hatırlamıyorum.
O zaman direk Fener den aldığımız oyuncu daha eskilere mi dayanıyor. Bi bakayım biraz sonra
sent via GSC
Yillardir Balotelliyi bekledim. Cok iyi hatirliyorum Euro 2012 Almanya-Italia macinda Balotelli tek basina Almanyayi bitirdi. O mactan sonra “Ulan Kekse bi gün Galatasaray formasi giysen deli cocuk” dedim o zamanlarda 50 Milyon euroluk piyasasi vardi....
Üzerinden Yillar gecti Balotelli hala manyak ama hala da potansiyal olarak cok ekstra ve World Class yetenege sahip, istersek cok cok rahat alabillirdik ama Terim ne kadar Deli de seviyorsa Balotelli dan cekiniyordur, hakli olarak. Bence bizde tutardi....Arenada bir iki gol atsin; Istanbulun krali olur.

puahha
Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.O degil levent abinin dedigi ucak yarin.. ama iptal mi degil mi bilmiyoruz bazi salaklardan dolayi
Ayy ne kadar trajikGalatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.
Ulan..
Haklısın en son onu almıştık Fener den. Ama bonservissiz geldi o.Colin Kazım buna örnek olabilir.
Arada bir takımda oynadı mı bilmiyorum.
Gerçi onun için bonservis verdik mi hatırlamıyorum.
Valla kabul edeceklerse Sinan + Serdar üzerine de 3-4 mil.€ bonservis vermeye ben razıyım madem Alan bonservissiz gelecek harcayabileceğimiz 3-4 mil.€ yu Trezeguet için Kasımpaşa 'ya verelimSerdar Aziz'i Kasımpaşa'ya verelim Trezeguet ile takas
Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.
Ulan..