Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yillardir Balotelliyi bekledim. Cok iyi hatirliyorum Euro 2012 Almanya-Italia macinda Balotelli tek basina Almanyayi bitirdi. O mactan sonra “Ulan Kekse bi gün Galatasaray formasi giysen deli cocuk” dedim o zamanlarda 50 Milyon euroluk piyasasi vardi....

Üzerinden Yillar gecti Balotelli hala manyak ama hala da potansiyal olarak cok ekstra ve World Class yetenege sahip, istersek cok cok rahat alabillirdik ama Terim ne kadar Deli de seviyorsa Balotelli dan cekiniyordur, hakli olarak. Bence bizde tutardi....Arenada bir iki gol atsin; Istanbulun krali olur.

Enock diye bir arkadasi var. Onunla birlikte Istanbul gece hayatina girerse eger kariyeri bitebilir. Balo büyük risk. Çok büyük risk.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Levent abi en azından o rezervasyonun iptal olup olmadığını söylemeli bence

Beyler bu uçak mevzuunu kaçırdım Levent beyin soyledigi nerden rez varmış

Evet beyler hazir misiniz? 1 Gün kaldi Ucagin inmesine.....:uiyy::uiyy::uiyy:puahha

Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.

Ulan..

ucak mevzusunu hıc acmayın kavga cıkıyor

O degil levent abinin dedigi ucak yarin.. ama iptal mi degil mi bilmiyoruz bazi salaklardan dolayi

Bahsedilen uçağın Galatasaray kulübü için geldiği, en önemlisi gelecek kişinin transfer için gelen bir futbolcu olduğu belli mi? Nice'dan İstanbul'a gelecek bir uçaktan bahsediliyor da içerik ne kadar net ve konuyla ilgili biliyor muyuz?

Galatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.

Ulan..
Ayy ne kadar trajik

Colin Kazım buna örnek olabilir.

Arada bir takımda oynadı mı bilmiyorum.

Gerçi onun için bonservis verdik mi hatırlamıyorum.
Haklısın en son onu almıştık Fener den. Ama bonservissiz geldi o.

Ne biz Fenere ne de Fener bize para verip oyuncu almadı herhalde son 20 senede.

Serdara 5 Milyon verip almalarını beklemek acayip ütopik bir durum. Eğer sözleşmesini fesh edersek 100% sulanırlar ama para verip almazlar bunu aklından çıkarmalı taraftar.

Bunu ne Fenerli yöneticiler yapabilir ne de taraftalar buna izin verir. Adım gibi eminim "Galatasaraya para yedireceğimize küme düşelim" kafasını yaşayacaktırlar böyle bir durum söz konusu olursa.

sent via GSC

Serdar Aziz'i Kasımpaşa'ya verelim Trezeguet ile takas
Valla kabul edeceklerse Sinan + Serdar üzerine de 3-4 mil.€ bonservis vermeye ben razıyım madem Alan bonservissiz gelecek harcayabileceğimiz 3-4 mil.€ yu Trezeguet için Kasımpaşa 'ya verelim

Kalan 6.5 mil.€ ile de düzgün bir stoper alınır elbet ...

evet yorumlariniz

Yönetim çapsızlıkda nirvana ya ulaşmaya çalışıyor anlaşılan..

Sezona en azından adının yanında forvet yazan Eren le başlayıp çapsızlıklarını tescillemişlerdi.

Şimdi bir üst seviyeyi zorlayıp ikinci yarıya forvetsiz başlayacaklar herhalde.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dursun-ozbek-acikladi-ucaklar-inecek--3526196.Jpeg

Kral. Şimdi uçakları indirmişti çoktan. :red:

Ulan..

Cengo ve DY'de lisans çıkartsın lazım olacak malum oynatırız DY forvet , Cengo stoper olsun.

Emre Taşdemir'i alacağımıza Süleyman Luş A takıma çıksın abi rotasyon doldura doldura takım çöp oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt