Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanmiyorum iptal olmustur
????? amatör takım gibiyizGalatasaray'da Maicon'un yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmana devam edememesinden dolayı Fatih Terim, as takımda yardımcısı Ümit Davala'yı sahaya sürdü. Çift kalenin eksiksiz devam etmesi için Ümit Davala, stoperde Ozan Kabak'ın yanında görev yaptı.
Ulan..
Evet beyler hazir misiniz? 1 Gün kaldi Ucagin inmesine.....puahha
istanbul'dan antalya'ya topçu mu çağırsınlar altyapıdan antremanda maç yarıda kaldı gel çabuk diyeAltyapimizda Umit Davala kadar stoper oynayacak oyuncu yokmus galiba.
Ribery konusunda Transfermarkt sitesine bakıp yazdım onlar genelde en doğru rakamları verdikleri için, yanlışmış demek ki yapacak birşey yok. Ahmet düzelmişti zaten orada beni.
Ayrıca ben burada kimseye sataşmadım bugün, Terime laf attım diye bana cevap yazanlara cevap verdim sadece. Aynı şey değil bu.
Uğura da demiştim sana da dedim kaç defa zaman zaman istemesem de sizin gibi arızalı ve cins tiplerle uğraşmayı seviyorum zevkli oluyor.
Aysal konusu eskide kaldı artık o kadar keskin savunucusu değilim, ama kendisini severim ve sayarım bunu inkâr etmem.
Ben hiç bir zaman ne Selçuk ne de Tarık yanlışlarını savunmadım, yabancı sınırı kararlarda bir küçük etkendir ama yanlışı aklamaz demişimdir en fazla o da belki Selçuk konusunda. Tarık ile ilgili benim ağzımdan hiç bir zaman pozitif tek bir kelime çıkmaz çıkamaz da.
sent via GSC
Büyük kulüpler maddi anlamda çabuk toparlanırlar. Bir ara maddi anlamda desteğe ihtiyaç olunan dönemde (Adnan Polat dönemiydi sanırım) taraftarın etkisini gördük. Küçük düşünüp Muğdat Çelik'lerle git gide küçülmeye doğru gidersin. Risk elbette vardır, büyük kulüplerin büyüme aşaması da risklerle oldu. Bu tip hamlelerle büyük etkiler yapamazsın ki. Adını, markanı, değerini arttırmak için hamleler yapmaya mecburdur bu tip kulüpler. Onların getirisi olarak ilgi alaka maddi anlamda da getirisi olur elbette. Yatırım ne ölçüde olursa beklenti de o ölçüde olur. Türkiyenin en büyük kulübü de yatırımını ona göre yapacak. Bak ilk yarıyı 5. bitirdik. Yine aynı ölçüde yatırım yaparsak sonuçlarını az çok görebiliriz.
istanbul'dan antalya'ya topçu mu çağırsınlar altyapıdan antremanda maç yarıda kaldı gel çabuk diye
4Sakatlik olabilecegini dusuneceklerdi.3 tane stoperle kampa mi gidilir?

Hedeflerinin ölçüsünde geri dönüşler alırsın yani. Risk almazsan bütçe dengesini korursun ama büyüyemezsin. Denge politikası kurarak hedeflerini büyütemezsin. Bak bir Şampiyonlar Ligi galibiyetine 2.7 m euro veriliyor. Beraberlik 1 m euroya yakın para yapıyor. En kötü 2 galibiyet 2 beraberlikle gruptan çıksan (Şampiyonlar ligi katılım bedelini de katarsak) toplam 30-32 m euro alıyorsun. Yatırım yaptığın oyuncuların değeri de artıyor. Yani sıkışırsan oyuncunu iyi fiyata da elden çıkarabilirsin. Bu planlama yapılmalı Galatasaray'da. Yoksa yalnızca şampiyonluk hedefi de camiaya artık yavan geliyor. Daha büyük mutluluklar yaşat ki ilgin alakan desteğin fazla olsun. Küçülürsen ilgi alaka destek de küçülür. Diyorum ya tamamen zihniyet meselesi. Galatasaray'ın misyonu ve vizyonu kulüp içindekilere maaş ödemekten fazlası.