Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
46abd990cedd27067c13b1b4b37a4f5b.jpg

Buldum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

UniformImpoliteKingbird-size_restricted.gif

Bahsedilen uçağın Galatasaray kulübü için geldiği, en önemlisi gelecek kişinin transfer için gelen bir futbolcu olduğu belli mi? Nice'dan İstanbul'a gelecek bir uçaktan bahsediliyor da içerik ne kadar net ve konuyla ilgili biliyor muyuz?
Transfer görüşmeleri ya da ihtimali olduğunda kulüpler bir hafta 15 gün hatta daha da öncesinden rezervasyon yaparlar bizim bildiğimiz bilmediğimiz bir çok oyuncu için haberimiz bile olmayan rezervasyonlar mevcut yani bir transfer olmadığı aşikar yoksa çoktan duyulurdu

millet ne oyuncular satıyor.Biz sekiz milyon verdiğimiz stoperi elden çıkaramıyoruz..
Ama ona o paraları verenin yatacak yeri yok..
Maicon falan kalırsa bizden hiçbir halt olmaz.

bizim ligden arabistana giden oyuncuların bonservisine baktığımızda rodrigesde bedavaya gitti..Gomisin bonservisi falan tam bir fiyasko zaten..

Tüm bunlara rağmen şu tarihe kadar transfer açıklanmaması gerçekten beceriksizlikde son nokta..

Senelerdir bu çapsız rezil başkan ve yönetimlere rağmen Galatasaray çok iyi ayakta duruyor. Bu başkan ve yöneticiler diğer iki klübün başına gelse yemin ederim o klüplerin hali içler acısı olur.

Henry Onyekuru: "Galatasaray ile sözleşmem var ve mutluyum. Tabii ki başka kulüplerden teklifler aldım ancak başka bir takıma gitmeden önce iyice düşüneceğim ve sonra karar vereceğim. Ama bunu yaz aylarında yapacağım."

kafayi yiyecem halen bir bok yok ...

Bir dönem Boluspor forması da giyen PAOK'lu Prijovic'in Slaven Bilic'in takımı Al Ittihad'a 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olması bekleniyor. Süper Lig on Twitter

PAOK'la baskanlari takas edek üstüne de abdurrahim

6 aydir stoper ve forvet eksigimiz ortadayken görünen o ki hicbir girisimde bulunulmamis ciddi ciddi,üstelik birde yalan söylüyorlar,yok anlastigimiz futbolcular var,yok futbolcularin maaslari yatiyor
Simdi bunlari gören Fatih hoca madem öyle Serdar ve erenide istemiyorum,hadi bakalim yapin transferleri demeye getirdi,hoca yönetimin transfer politikasindan memnun olsa Serdar ve ereni en azindan sezon sonuna kadar takimda tutardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt