Valla ben Trezeguet 'in gelmesini çok çok isterim hem vereceği katkının üst seviye olacağına inanıyorum hem de bundan çok daha fazla potansiyeli olduğuna yaşının genç olması sebebiyle iyi bir sıçrama yakalarsa çok iyi para kazandıracağına inanıyorum
Hatta şu kadar deyim herkes attığı hayvan gibi gol sayıları ile ilk yarının oyuncusu olarak Diagne 'yi gösterdi ama benim gözümde ilk yarıda ligin en etkili oyuncusu Trezeguet 'dir
Çok iyi skor üretiyor 2 yıldır STSL 'de bence Emre Akbaba gibi kendisini kanıtlamış büyük takımlar için hazır olan bir oyuncu
Çalım yeteneği zaten STSL 'nin fersah fersah ilerisinde
Çok iyi şut becerisi var, milletin peste atamayacağı şutları izletiyor bize bazen maçlarda ölü yaprak ile golü var trivelanın kralıyla gol attı uzaktan yakından çaprazdan çok etkili şutları var
Hem attığı kadar çok gol attırabilen takım arkadaşlarını pozisyona sokmasını bilen birisi, pas becerisi / ortalarının kalitesi gerçekten üst seviyede
Hızlı da bir futbolcu üstelik Rodrigues gibi sadece açık alanda & Onyekuru gibi sadece kontra ataklarda iyi değil takımını kontraya da kaldırabiliyor açık alan yakaladığında hızıyla fark yaratabiliyor dar alanda da gerçekten ligin en etkili kanat oyuncusu
Üstelik Fatih Terim 'in de yazın başından beri Trezeguet 'i istediğini biliyoruz. Bence gelirse çok iyi bir transfer olur ...