Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jovetic mi gelmiş ho bu sefer hemen kadro yapalım.

-----Jovetic - Batshuyi
--Alan Belhanda Fernando Feghouli
---Yuto Mangala Ozan Linnes
---------Muslera

Her maç 5 atarız

Valla ben Trezeguet 'in gelmesini çok çok isterim hem vereceği katkının üst seviye olacağına inanıyorum hem de bundan çok daha fazla potansiyeli olduğuna yaşının genç olması sebebiyle iyi bir sıçrama yakalarsa çok iyi para kazandıracağına inanıyorum

Hatta şu kadar deyim herkes attığı hayvan gibi gol sayıları ile ilk yarının oyuncusu olarak Diagne 'yi gösterdi ama benim gözümde ilk yarıda ligin en etkili oyuncusu Trezeguet 'dir

Çok iyi skor üretiyor 2 yıldır STSL 'de bence Emre Akbaba gibi kendisini kanıtlamış büyük takımlar için hazır olan bir oyuncu
Çalım yeteneği zaten STSL 'nin fersah fersah ilerisinde
Çok iyi şut becerisi var, milletin peste atamayacağı şutları izletiyor bize bazen maçlarda ölü yaprak ile golü var trivelanın kralıyla gol attı uzaktan yakından çaprazdan çok etkili şutları var
Hem attığı kadar çok gol attırabilen takım arkadaşlarını pozisyona sokmasını bilen birisi, pas becerisi / ortalarının kalitesi gerçekten üst seviyede
Hızlı da bir futbolcu üstelik Rodrigues gibi sadece açık alanda & Onyekuru gibi sadece kontra ataklarda iyi değil takımını kontraya da kaldırabiliyor açık alan yakaladığında hızıyla fark yaratabiliyor dar alanda da gerçekten ligin en etkili kanat oyuncusu

Üstelik Fatih Terim 'in de yazın başından beri Trezeguet 'i istediğini biliyoruz. Bence gelirse çok iyi bir transfer olur ...

Alan Çin'e gelmeden önce salzburgda merkez santrafor oynuyormuş bu adam kanat oyuncusu değil olamazda zaten

DwVEGH-XcAEau6S
Mursun Özengiz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A.Albayrak : Hozam Ümit kardeşimizi defansın cöbeğinde denedi bugün sorunu kendi içimizde çözdük Allah'ıma binlerce kez şüçürler olsun hozam bizi yaniltmadi ...İ love you Hozam..

İghalo bizim için biçilmiş kaftan

Galatasaray Düşmanlarının .........

Tabi ikisi de çok inandırıcı transferler değil ama Trezeguet & Jovetic ikilisi gelirse

Trezeguet-Jovetic-Feghouli
Belhanda-Emre

Hücum hattı ile ligin altını üstüne getireceğimize inanıyorum ...

Paşa'nın net olarak bir stoper eksiği var Serdar gitmeyi kabul etmez mi bunlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt