Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toz pembe olmasaydı keşke tüm rüyalarım
Hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım
Hep yalan söylenmiş hep yalan
Kavuşamadı hiç ayrılanlar, masallar gerçek olmadı
Aşık oldugum sokaklarda kimseler konuşmadı
Ama şehir hiç susmadı hep ağladı hep ağladı

Vay Manga ha. Alirim bir dal.

eliz kim lan,murat bozun eski sevgilisi mi

mali moc simdi bir kanat oyuncuna 4m dollar bayacak LOL

Uçakta bilet var dediysem en büyük şerefsiz benim. Ama bu herif eğer bunu bana yamamaya çalışıyorsa en büyük şerefsiz Nuri Aslantaş'tır.
Rezervasyon bilet değildir. Yazılır çizilir. Değiştirilir olmayabilir. İsim verdim mi ?

35 yasindaki jose fonte'yi stopere bedelsiz alsaydik yaz dönemi. simdi ucuyordu ozan kabak. maiconu sepetlerdik. tamam satamazsin ama 2 sene etinden sütünden faydalanabilecegin oyuncuydu. portekiz milli takiminin stoperi. suan lille lig 2.si ve bu adam savunmayi toparliyor.

Birisi desin ki isim verdin. En büyük haysiyetsiz,şerefsiz ve namussuz benim ! Bir kişi ne olur. Desin ki bağırayım şerefsiz, haysiyetsizim diye ama ispatlayamaz ise en büyük şerefsiz ve haysiyetsiz Nuri Aslantaş'tır.

Uçakta bilet var dediysem en büyük şerefsiz benim. Ama bu adi herif eğer bunu bana yamamaya çalışıyorsa en büyük şerefsiz Nuri Aslantaş'tır.
Rezervasyon bilet değildir. Yazılır çizilir. Değiştirilir olmayabilir. İsim verdim mi ? Hayır. Karaktersiz Şerefsiz Haysiyetsiz Namussuz bir itin ne dediği benim için önemli değildir.

Abi o lavuk zaten 3 sene önceye kadar kendi menisini twitter'da paylaşıyordu, ciddiye almaya değmez

tutulma mı carptı nedir basım ve gözüm agrıyo vay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt