Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
yok ya yılda 4milyona yakın para alan kaleciye hafif bile kalıyor kova kelimesiTamam bende performansini begenmiyorum ama kova kelimesi biraz agir degil mi renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ya yılda 4milyona yakın para alan kaleciye hafif bile kalıyor kova kelimesiTamam bende performansini begenmiyorum ama kova kelimesi biraz agir degil mi renktas
gören de diyecek Muslera bütün sezon kötü oynadi. Kötü daha dogrusu rezil oynadigi sadece 3 mac hatirliyorum. Muazzam oynadigi 3 SL macini da hatirliyorumyok ya yılda 4milyona yakın para alan kaleciye hafif bile kalıyor kova kelimesi
Nice senelere fakat gün sonu bu halde olucaz yineUleeee bugün doğum günüm ya lan ? bunun şerefine trezeguet,alan, balotelli, mangala gelse ne iyi olurdu be ?
2 senedir inanılmaz kötügören de diyecek Muslera bütün sezon kötü oynadi. Kötü daha dogrusu rezil oynadigi sadece 3 mac hatirliyorum. Muazzam oynadigi 3 SL macini da hatirliyorum
Bu yazdıkların zaten garanti.Uleeee bugün doğum günüm ya lan ? bunun şerefine trezeguet,alan, balotelli, mangala gelse ne iyi olurdu be ?
Eyvallah rengim nice sarı kırmızı senelere hep birlikte ?Doğum günün kutlu olsun renkdaş![]()
o nasıl oluyor yavmurat boz da gaymiş vasfi,profil fotondaki kız gibi :d
gerizekalı gibi penaltı yaptırmanın takımla ne alakası varMuslera gibi 11 tane oyuncumuz olsun, her sene sampiyon olurduk. Muslera gibi yurekten klubu seven kac oyuncu var bizde? Muslera yaklasik 9 yildir bizde, nadiren bir yabanci bizde uzun zamandir forma giyiyor. Kova kelimesini ancak pis bir karga yada civciv soyler. Haddinizi bilin, tarik ve selcuk gibi evlatlara bakin once, evet formda degil ama ne yapsin adam. Takim kotu ve dogal olarakta oda kotu, Musleraya laf atan adamin Galatasarayligindan suphe ederim
Nice senelere renkdaşUleeee bugün doğum günüm ya lanbunun şerefine trezeguet,alan, balotelli, mangala gelse ne iyi olurdu be
![]()
Eyvallah Yusufum ? yine ağaran saçımız olcak pehhNice senelere fakat gün sonu bu halde olucaz yine
![]()
gerizekalı gibi penaltı yaptırmanın takımla ne alakası var
Kardo vasfının fotosundaki kız justin biebera benziyo.erkek gibi suratı var.bi ara bi butch ile cikiyodu:d erkek gibi bi kızla yani.makarasna yazdım öyle gay diye.kiz biseksüel sanirimo nasıl oluyor yav
mutlu, huzurlu, saglikli, nice gscli yillar dilerim.Uleeee bugün doğum günüm ya lan ? bunun şerefine trezeguet,alan, balotelli, mangala gelse ne iyi olurdu be ?
Ee şimdi 2 forvet alırsak ikisi de 11 oynarsa yedekten kim gircek. Yine Sinan a mı kalcaz yani. Bize 3 tane forvet lazım yahu
Cagliari gibi bir takimin verdigi paraya bak, bizde ise uc buyukler her kurusun hesabini yapiyor