- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sıkıntı yok. Belhandanın yerine Feghouli geçer kanatta Hasan hoca oynar.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal yani. Herif ts macindan önce sacma sapan 2 kirmizi yemisti (fb+ antalya maclari). Gecen sezon olsada sacma sapanManu️
️
Verified account
@ ManuLonjon
6m 6 minutes ago
more
Galatasaray wants to sell Younes Belhanda in Saudi Arabia. Fine of 200,000 for his red car in Trabzonspor .... when the other players felt off against Fenerbahce had only 10,000 ..
yuh bea
Bikinili hatun çıkarmıyor i.neler KAHROLASI SANSÜR.Herkesi 2.devre Survivor izlemeye davet ediyorum. Ahmet çalık sinan gümüş muğdat falan izlemek istemezsiniz herhalde ?
Hiç yoktan 5-6 tane bikinili yunan hatun görün keyfiniz yerine gelir.
100 milyona satsalar nolcak sanki oyuncu alabilcekler yerine :dOooo belhanda da gidiyormuş. 10 m’nin altındaki her rakamda ibnelik ararım
Almayacaklarını bende biliyorum en azından kasada kalır aga100 milyona satsalar nolcak sanki oyuncu alabilcekler yerine :d
dursun getirdi ftyiBunlar elimizde olan iyi oyuncuları satar hicbirsey alamazlar. Yönetime sallıyor herkes de kimin adamları bunlar. Albayrak kimin Adamı? Adnan Polat yalvardığında gelmeyen FT, Mustafa Cengiz de niye geldi? FT ilk yarı da golcü alınması gerekmez demiştirFT(Şampiyonlar Ligi gurubun kolay gördü) yoksa Yönetimi topa tutardı, hiç susmaz dı. Ünal Aysal Sneijder gibi ismi getirdiği halde, ben Kaka yı istedim dedi kaç kere, Sneijder gibi isim de susmayan Terim golcü alınmayacak ve bunları Topa tutmayacak, imkansız. Takımda ne olup bitiyorsa Terim biliyor, ve onun doğrultusunda yapılıyor herşey