Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Şampiyonluk payını Şampiyonlar ligi Payını Florya Riva payını geçtim.Sezon başı nerdeyse kombinelerin hepsi satıldı.Localar tekrardan satıldı.Her hafta içerde nerdeyse full oynuyoruz.Nerede bu paralar hala nakit akışı filan bahsediliyor.

Belhanda satılıyorsa demek ki oyuncuların paraları ödenmediği doğru. Rodrigues'den gelen para oyuncuların alacaklarına gider. Yine sıfırdayız demektir bu. Zaten transfer gelmemesinden belli.

Rodrigues'i satmissin zaten Belhanda'yi niye satiyorsun, simdi zamani mi + UEFA'ya 3 yeni oyuncu ekleyebiliyoruz, iyi dusunsunler.

Temeldeki problemi çözmediğimiz sürece bu sıkıntıları hep yaşarız.

1. Gelenek: Yönetime her defasında kimsenin tanımadığı, spor yöneticiliği tecrübesi sıfır tipler başkan diyegeliyor. Ünal Aysal, Dursun Özbek, Mustafa Cengiz... Eski yönetimlerde senelerce görev almış, trcrübeli bir başkan göremedik senelerdir.

2. Yobazlık: Liseli kafasıyla kulübe üyeliği ve yöneticiliği zorlaştıran dinazor güruhu. 30 milyon taraftarı olan mega bir camiayı yönetecek kapasitede insanları uzaklaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

3. Finansal sıkıntılar.

Önce üyeliğin ve aidatların düzeltilmesi, sonra üye sayısının arttırlması, son olarak da liyakata dayalı yönetimler oluşturulması gerekiyor.

Bunlar olmadıktan sonra, hiçbirşey düzelmez. Şampiyon olmuşuz olmamışız bu değil mesele.

Elinde Bugatti var, önüne öküz bağlamış çekiyoruz, sinir bozan, yoran bu.

Saçma sapan işler yapmayın transfer yapın sığırlar

belhanda gitmek istiyorsa hiç önünde durmayın getirsin 10 milyon sonra istediği yere defolup gitsin.

oyuncuları satamasak maaşları ödeyemiycek demekki yönetim,ndiaye'nin parası maaşlara gitti muhtemelen gary'nin parası da maaşlara gider..

Belhandayi +10 milyona satip, Kagawa gibi birini cok ucuza kapabilirsen yapilir. BVB onu Nuri gibi, iyi hizmet etti ve fazla oynamiyor diye ucuza birakabilir. O da zaten 4,5 milyon brüt maasindan fazla fedakarlik yapmayi istemiyormus.

Gelirse artik her büyük japon sirketine mesaj yollasinlar sponsorluk icin. 2 tane milli oyunculari bizde olur, artik Toyota, Honda yada Nissandan biri belki sponsorluk yapmayi ister.

Tırlar dolusu para kazanıyorsun şu tipe bak.

bellerinden bin kat iyi :D
5c31fd90ae298b8cccce258c

yiğiti hadi biliyoruz da yiğitin ftor mesajını begenen ve bu tarz mesajları destekleyen arkadasın zerre Galatasaraylı oldugunu düşünmüyorum.ama ugrasmakta istemiyorum.herhangi bi durum varsa modlar bakar zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt