Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandayı şu ortamda satan şahıslar net şerefsizdir.

belhanda gidebilir ama 10m+ euro ve pesin bir rakama.

aciklama gelir birazdan, merak etmesin taraftarlar, alanda pürüzler cikti, inan edin en iyisi icin calisiyoruz gece gündüz, anlasma noktasina gelindi bir cogu ile...
YEMEZLER ARTIK!!!!

Ulan 1 stoper ve 1 forvet alacaksınız altı üstü...Kanat oyuncusu da istemiyoruz.Kafayı yiyeceğiz yav...

2018-2019 sezonu ara transfer dönemi:

ayın 23'nde sivasspor maçıyla* ilk devreyi bitirdik. ara transfer dönemi ise 4 ocak 2019'da başladı. bugün ise 8 ocak. transfer dönemi 4 gündür başlamış daha erken diyebiliriz tamam ama az öncede dediğim gibi 23'nde tatile girdik. yani tamı tamına boş geçen 16 gün. yönetimin "kolları sıvadık oyuncu aramaya şimdiden başlıyoruz" açıklamasını yaptığı eylül ayından bu yana da 4 ay geçti. tamam transfer dönemi 31 ocakta bitiyor ama ligin ikinci yarısı 20 ocakta başlıyor. üstüne üstlük ligin ikinci yarısına hazırlık içinde 1 haftadır kamp yapıyoruz. şimdi soruyorum: nerede bu oyuncular? neden transfer için illa ki son güne kadar bekliyorsunuz? neden 136 gün boyunca halletmeyip, transfer dönemini bekliyorsunuz? önceden anlaş ve transfer dönemi başladığı anda toplu bir transfer açıklamalarıyla sezonu kapat ve önüne bak. bu kadar basit ya. medya'ya bir sürü isim atılıyor ama hiçbiri yok. üstüne üstlük serdar aziz, rodrigues ve eren derdiyok'u gönderdik.

kısacası: giden oyuncu sayısı 3
eksik olan mevkiler: defans, kanat, forvet
eksik olan mevkilerin alternatifi var mı? -yok
oyuncu alındı mı? - yok
açıklama yapılıyor mu? -yapılmıyor

ortada bu kadar plansızlık varken çıldırmamak elde mi?

-değil.

8 Ocak 2019 01:29 · sensariylakirmizi6

paylaş

şikayet et

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan Ndiaye 'yi sattılar yerini doldurmadılar ligin ikinci yarısında hoca Donk 'dan o verimi alamasa şampiyonluktan olmuştuk
Gomis 'i sattılar hala yeri dolmadı eldeki tek forvet Muğdat şu anda
Rodrigues 'i sattılar, FFP dediler adam satmadan transfer yapamıyoruz dediler elde 10 mil.€ var ne transfer yapabiliyorlar ne Rodrigues 'in yerini doldurmayı becerebiliyorlar
Serdar ile de yollarımızı ayırdık zaten takımın en sıkıntılı yerlerinden birisi olan stoper mevkisi iyice karıştı şimdi
Şimdi de sırada Belhanda var. Satın anasını satayım Belhanda 'yı da satın nasıl olsa transfer canavarı yönetim hemen yerini doldurur Belhanda 'nın da

Aloo arkadaşlar uyanın bu yönetim kimi satıp da yerini doldurabildi ki ? düne kadar yönetimin transfer yapamadığı için isyan eden taraftar bugün Belhanda 'ya iyi teklif varsa satın yerine X oyuncuyu alırız nasıl olsa diyor. Yahu ne kadar rahatsınız hiç mi akıllanmadık ? bu adamlar kimsenin yerini filan dolduramaz anasını satayım ...

haberde Belhanda gitmek istemiyor yazıyor,uzatmayın bence bu muhabbeti,gitmeyecek şimdilik....Maicon ve Serdar'dan toplam 8-9 kazanmaya çalışsın yönetim madem satış kovalıyor...

3109B2A7-EA89-41DA-A448-229DE14C4384.webp

@galatatransfer: Dün ise hocaya olumlu haberler gelmiş. Farkındaysanız Fatih hoca telefonunu yanından ayırmıyor sürekli ekiple kontak halinde. Şükrü Hanedar ve Abdurrahim abi bizzat ilgileniyor transferler ile.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende bundan korkuyordum işte... yahu şu adamın ne vasfı varda koskoca Galatasaray 'ın transfer işlerini bu adama bırakıyorsunuz ?

Hocam, kadro bizim kotu aslinda yazin kadroyu ne var sa satip. 0 dan kadro kurmamiz lazimki illerki senelerde sikinti yasamiyalim.

Aslında hiç o kadar kötü değildi kendi kendimize batırdık her şeyi bekler iyi durumdaydı 1 stoper alıp 4'lüyü tamamlıyacaktık , orta sahaya 1 tane 8 numara alıp 2 3 yıl götürebilirdik kanatlar zaten iyi duruma gelmişti taa ki Rodri gidene kadar şimdi yine sallantıya geçicez.

1 forvet , 1 stoper alıp arkamıza yaslanıp şampiyonluk izleyecektik sezon sonu 1 forvet daha alıp 1 tane de 8 numarayla tertemiz devam edecektik şimdi uğraş dur her taraftan hava kaçırmaya başladı takım.

o değilde oyuncu satıp kimseyi alamazsak zaten sıkıntı büyük bide şu var o paraları yaza yeni gelecek yönetimde kullanamaz oda ayrı bir sorun elde satacak oyuncuda kalmayınca..

Bu adam Belhanda 'nın arkadaşı değil miydi ?

Demek ki yönetim gerçekten Belhanda 'yı satmayı kafasına koymuş, ulan biz bu adamın böyle faydalı oynayabilmesi için 1.5 sene bekledik şimdi satılır mı bu adam ?

Ulan devre arası transfer döneminde yönetimin yapması gereken tek şey 1 forvet ve 1 stoper transfer etmekti. Transfer yapamadıkları gibi 3 tane sürekli oynayan adamdan olduk dahası da gelecek gibi anasını satayım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt