Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda gidiyosa bouangayı alsınlar nimesten.cok yetenekli.umut bozok ta kiralık opsiyon süper olur.

Bence Feghouli o bölgede Belhanda'dan çok daha etkili oynuyor. Zaten takım içinde şut atabilen tek oyuncu, oyun zekası da yüksek. Feghouli'yi kanatta at gibi koşturmaya gerek yok, Belhanda'nın da kanatta debelenmesine gerek yok. Belhanda satılıp iyi bir kanat oyuncusu alınırsa çok sağlam iş yapılmış olur. Gol atamayan 10 numarayla takım ileri gitmez bence, o bölgeye maç alan oyuncu lazım.
Olabilir bu bak sağlam bir kanat oyuncusu birde orta saha lazım

Galatasaray Düşmanlarının .........

feghouli 3 mactir max 70 dakikaya kadar kimildadi bizim gerzekler rodriguezi hemen yolladi, görürüm ben bunlar feghoulinin performansi düserse. birseyden eminim rodriguezide aricaz.

Belhandayi satacaklar

Galatasaray Düşmanlarının .........

giphy.gif

ali yavuz egemeni topla beraber içeri sokar erzurumda,egemenin bakıslarına koyayım

Başkaları şapkadan tavşan çıkarır biz bu gidişle forvet çıkaracağız.

692e4df4b7bcd8c44ec7320f858f95d6.jpg

sent via GSC

Bence Feghouli o bölgede Belhanda'dan çok daha etkili oynuyor. Zaten takım içinde şut atabilen tek oyuncu, oyun zekası da yüksek. Feghouli'yi kanatta at gibi koşturmaya gerek yok, Belhanda'nın da kanatta debelenmesine gerek yok. Belhanda satılıp iyi bir kanat oyuncusu alınırsa çok sağlam iş yapılmış olur. Gol atamayan 10 numarayla takım ileri gitmez bence, o bölgeye maç alan oyuncu lazım.
Şimdi reis Santrafor ve Stoper lazım ilk 11 için değil mi ? hatta bir tane de yedek forvet daha gerekiyor etti 3 tane sağlam transfer. Rodrigues gitti sol kanat transferi de yapılması gerekiyor ha şart değil ama Rodrigues 'in yerini doldurmak gerekiyor sol kanat transferi ile birlikte etti 4

Belhanda gidecek Feghouli 'yi 10 numaraya atıp üzerine bir de sağ kanat transferi ekle etti 5

Sence yönetim şu kadroyu doldurabilir mi (malum Emre ve Nagatomo 'nun takıma katılması uzun sürecek)

44331.jpg

Tamam reis dediğin doğru ederini bulan adamların satılmasından yanayım bende katılıyorum ama bu yönetim yapabilecek mi sence bu kadar işi ?

Adamlar göreve geleli 1 sene oldu yaptıkları isabetli transferler
Onyekuru & Ndiaye 'nin kiralanması
Nagatomo ve Emre 'nin alınması

Biz bu adamların 1 senede yapamadığı işi 2 haftada yapmasını mı bekleyeceğiz ? Yahu şampiyon olmuş Şampiyonlar ligine gidecek takımı forversiz sezona başlattı bu yönetim. Ben bu adamlardan transfer yapmasını filan istemiyorum artık, yeter ki eldeki işe yarayan adamları daha fazla satmasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt