Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galatasaray Düşmanlarının .........

Haberin doğruluğundan emin değilim Ighalo ile eğer gerçekten ciddi ciddi ilgileniyorsak son şampiyon, 4 yıldızlı bu senede hala şampiyonluk yarışında olan Galatasaray varken tutup küme düşmemeye çalışan fenerbahçe 'ye gitmeyi tercih etmez herhalde ?

Tercih edecekse de buyursun gitsin kariyerinde başarılar dilerim ...

@TransferMerkez : Yabancı transferinde umduğunu bulamayan sarı kırmızılı ekip , sözleşmesinin son yılında olan yerli oyuncularla görüşme kararı aldı.

Başkaları şapkadan tavşan çıkarır biz bu gidişle forvet çıkaracağız.

692e4df4b7bcd8c44ec7320f858f95d6.jpg

sent via GSC

Donk 'da bu duruma kendisini ciddi ciddi hazırlamış sanırım...
Ryan Donk: “Taffarel’le çalışırsam kaleye de geçerim”

“Stoper de oynayabilirim”

Oynayacağı pozisyonun çok önemli olmadığını söyleyen Hollandalı futbolcu, “Önemli olan hocanın vereceği karar ve beni nerede oynatmak istediği. Stoper de oynatabilir, hiç sıkıntı yok. Yüzde 100 o bölgeye odaklanıp, sonunda hakkını vermeye çalışırım. Daha önce forvet olarak da oynadım. O yüzden sıkıntı yok” dedi.

“İlk başta tercihim orta saha oyuncusu olarak oynamak”

Eren Derdiyok’un da takımdan gitmesiyle forvet bölgesinde oynayıp, oynamayacağı yönünde gelen soruya Donk, şu cevabı verdi:
“Tabii ki büyük golcüler gibi gol atmam gerekir, o şans da ayağıma gelirse değerlendirmek için elimden geleni yaparım. Bundan önce attığım goller var. Antalyaspor’a attığım gol var. Ama ilk başta tercihim orta saha oyuncusu olarak oynamak. Orta saha değil de hocamın takdiri doğrultusunda başka yerde oynamam gerekirse her zaman hazırım.”

“Kaleci de oynarım”

Her bölgede görev aldığının hatırlatılıp, 'Takımın zor durumda kalması durumda, daha önce Melo’nun yaptığı gibi kaleye geçer misin?' sorusunu da yanıtlayan Ryan Donk, “Bunun için Taffarel ile beraber çalışmam gerekiyor. Yarın öyle bir şey ihtiyaç olduğu zaman, takımımın o anda ona ihtiyacı varsa kaleci olarak elimden geleni yaparım” şeklinde cevap verdi.

Hoca son antremanda Donk'u forvette denemiş , Allah bize sabır versin.

Donk 'da bu duruma kendisini ciddi ciddi hazırlamış sanırım...
Ryan Donk: “Taffarel’le çalışırsam kaleye de geçerim”

“Stoper de oynayabilirim”

Oynayacağı pozisyonun çok önemli olmadığını söyleyen Hollandalı futbolcu, “Önemli olan hocanın vereceği karar ve beni nerede oynatmak istediği. Stoper de oynatabilir, hiç sıkıntı yok. Yüzde 100 o bölgeye odaklanıp, sonunda hakkını vermeye çalışırım. Daha önce forvet olarak da oynadım. O yüzden sıkıntı yok” dedi.

“İlk başta tercihim orta saha oyuncusu olarak oynamak”

Eren Derdiyok’un da takımdan gitmesiyle forvet bölgesinde oynayıp, oynamayacağı yönünde gelen soruya Donk, şu cevabı verdi:
“Tabii ki büyük golcüler gibi gol atmam gerekir, o şans da ayağıma gelirse değerlendirmek için elimden geleni yaparım. Bundan önce attığım goller var. Antalyaspor’a attığım gol var. Ama ilk başta tercihim orta saha oyuncusu olarak oynamak. Orta saha değil de hocamın takdiri doğrultusunda başka yerde oynamam gerekirse her zaman hazırım.”

“Kaleci de oynarım”

Her bölgede görev aldığının hatırlatılıp, 'Takımın zor durumda kalması durumda, daha önce Melo’nun yaptığı gibi kaleye geçer misin?' sorusunu da yanıtlayan Ryan Donk, “Bunun için Taffarel ile beraber çalışmam gerekiyor. Yarın öyle bir şey ihtiyaç olduğu zaman, takımımın o anda ona ihtiyacı varsa kaleci olarak elimden geleni yaparım” şeklinde cevap verdi.

Dalga geciyoruz falan da resmen rezillik ya, koskoca Galatasaray beceriksizlik ve acizlikten dolayi iki stoperini forvette oynatti ilk devrede.

Şimdi reis Santrafor ve Stoper lazım ilk 11 için değil mi ? hatta bir tane de yedek forvet daha gerekiyor etti 3 tane sağlam transfer. Rodrigues gitti sol kanat transferi de yapılması gerekiyor ha şart değil ama Rodrigues 'in yerini doldurmak gerekiyor sol kanat transferi ile birlikte etti 4

Belhanda gidecek Feghouli 'yi 10 numaraya atıp üzerine bir de sağ kanat transferi ekle etti 5

Sence yönetim şu kadroyu doldurabilir mi (malum Emre ve Nagatomo 'nun takıma katılması uzun sürecek)

44331.jpg

Tamam reis dediğin doğru ederini bulan adamların satılmasından yanayım bende katılıyorum ama bu yönetim yapabilecek mi sence bu kadar işi ?

Adamlar göreve geleli 1 sene oldu yaptıkları isabetli transferler
Onyekuru & Ndiaye 'nin kiralanması
Nagatomo ve Emre 'nin alınması

Biz bu adamların 1 senede yapamadığı işi 2 haftada yapmasını mı bekleyeceğiz ? Yahu şampiyon olmuş Şampiyonlar ligine gidecek takımı forversiz sezona başlattı bu yönetim. Ben bu adamlardan transfer yapmasını filan istemiyorum artık, yeter ki eldeki işe yarayan adamları daha fazla satmasınlar

Bence de yapamazlar lakin yönetime çatıp Terim'i ayırmak olmaz. Albayrak dediğin adam yurtdışından transfer yapacak yetide değil, bizde onu yapacak adam Bülent Tulun var hem bilgi sahibi, hem kültürlü ama bay ego ile ters düştü. Yanında yalakalarını çalıştırmak yerine adam gibi ekip kurarsa kendi de sinir krizi geçirmez forvet diye. Bence transfer yapacağız ama yurtiçinden veya tanıdık bir menajerin oyuncusu falan olacak. Başka türlü mümkün görünmüyor.

Ben transfer beklemiyorum. Cengiz ve avanelerinin rezilliğin dibi görüşünü görmek istiyorum küfürlerle istifa edişini görmek istiyorum

Serdar Ali Çelikler: “Kasımpaşa’ya Trezeguet ve Diagne için toplam 30 milyon euro’luk teklif geldi. Kasımpaşa bu adamlar için 60 milyon euro istiyor.”

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

herşey iyi olacak bütün yetkiler terim ve albayrakda ,alınan ve satılan bütün oyuncular bu ikili kontrolü altında,skautlar şaş ve davala harıl harıl çalışıyor,az kaldı az büyük olaylara..

Kayyum mu atanıyor birisi mi satın alıyor tükendik artık yeter ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt