Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..
b420fa1b6e580b05356ebe853329f2af.jpg

Nöbetin de tadı tuzu kalmadı yav. Bu saatten sonra forvet gelse bile maçımıza 10 gun kaldı yetisemez. Ligde ilk 4 maç seriye baglamalıyız, zaten ilk 5 macın 3’ü deplasman, bi mac icerde oynadıktan sonra üst üste göztepe ve alanya deplasmana gidiyoruz. Sonra trabzonla icerde oynayıp kasımpasa değlasmanı. Bu 5 maçtan 13 puan aşağısı cıkarsa havluyu atarız lige. 2 deplasmana forvetsiz cıkacağız resmen, havlu atmamak mumkun degil

11 gün sonra lig başlıyor. Eksik mevkiler Stoper, Kanat, Forvet. Normalde 2 forvet alınması lazım ama 1 diyorum. Bu kadar kısa süre içinde FM’de bile 3 tane oyuncu zor alırsın.

Bence de yapamazlar lakin yönetime çatıp Terim'i ayırmak olmaz. Albayrak dediğin adam yurtdışından transfer yapacak yetide değil, bizde onu yapacak adam Bülent Tulun var hem bilgi sahibi, hem kültürlü ama bay ego ile ters düştü. Yanında yalakalarını çalıştırmak yerine adam gibi ekip kurarsa kendi de sinir krizi geçirmez forvet diye. Bence transfer yapacağız ama yurtiçinden veya tanıdık bir menajerin oyuncusu falan olacak. Başka türlü mümkün görünmüyor.
Buna sonuna kadar katılıyorum reis Fatih Terim 'in ekibini de transfer komitesini de hatta scout ekibini de tamamen değiştirmesi gerekiyor

Hasan Şaş&Ümit Davala 'nın filan bu takımda sırf torpil sayesinde yardımcı hoca kontenjanında olduklarını düşünüyorum yoksa bu mevkiye gelebilmek için antrenörlük kariyerlerinde herhangi bir başarıları yok

Tıpkı Taffarel gibi bu işte marka olmuş işini hakkıyla yapan adamlarla yola devam etmesi gerekiyor Fatih Terim 'in

Nasıl ki takımın kondisyon problemini çözmek için taa İtalya 'dan kondisyoner getiriyor takım için bence aynı şeyi kendi yardımcısı içinde yapması gerekiyor. Artık hepimiz biliyoruz yönetimin çapsız olduğu yerde Fatih Terim 'in bu takımda sadece Teknik Direktör olmayacağını, futbol takımının başında olmaktan çok daha fazla işle sorumlu olduğunu

Tüm bunları aynı anda yapmak istiyorsa Fatih Hoca kendisine işinde profesyonel olan hakkıyla bu mesleği yapan adamlar lazım

Transfer görüşmelerimiz için 1 senedir A.Albayrak gidiyormuş ulan adamın ne vasfı var ki koskoca Galatasaray 'ın transferlerini tek başına A.Albayrak 'a emanet ediyoruz ? gerekirse Haldun Üstünel gibi Lütfi Arıboğan gibi bu işi hakkıyla yapan adamlara teslim edeceksin görevi hatta Cenk Ergün bile bu işi yapabilir

Scout ekibinin başında Emre Utkucan bildiğim kadarıyla 6. yılını yaşıyor. Ne yaptı ki bu adam 6 senedir görevinin başında kalabiliyor ? gerçekten scout ekibimizde çok büyük bir sıkıntı var ya scout ekibi gerçekten hiçbir işe yarar oyuncuyu bulmuyor ya da scout ekibi buluyor ama yönetim tercih etmiyor. 2 ihtimal var yoksa şimdiye kadar elle tutulur 2-3 tane scout transferimiz olurdu bir başarımız olurdu diye düşünüyorum. Bu 2 ihtimalde birbirinden kötü

biran akıl tutulması yaşasa apo ve cengiz şöle biri çok sağlam olmak üzere 2 forvet alsa bide mangala gibi gibi bir stoper ve birde kanat için bir adet scout transferi yapsalar ya ben hala inanıyorum yüzde yüz şampiyon oluruz Allahın izniyle

bu milanlı cutrone gerçekte bu kadar iyi topçu mu ya fm 2018 oynuyorum gencecik bebe ortalığın ali samısine o derece valla.Bu arada fm 2018 oynayanlara milanı tavsiye ederim gençleri mükemmel.Kesiie olsun suso olsun romoggoli falan mükemmel kadro var.Transfer bütçesi az ama öz .Sistoyu ve klıverti alın .Bizle adı geçen andre silvada çılgın atıyor

Madem Arap takımı Belhanda 'yı almayı bu kadar istiyor getirsin parasını yazın alsınlar Belhanda 'yı

En azından yazın sözleşmesi bitecek A.Herrera-Mata-H.Herrera-Dembele-Milner-Dzagoev-Pereira-Fer-Fernandes-Johansen-Miranchuk-A. Bernede gibi bir ton adam var sözleşmesi bitecek

Yine bir ton kiralık adam bulabiliriz

Hatta Atalay 'ı o zaman kadar takıma dahil edebiliriz Emre en azından takıma döner o zamana kadar

Ulan aslında tıpkı Ozan Kabak 'da olduğu gibi direk Atalay 'a şans vereceklerini bilsem saniye düşünmeden satın Belhanda 'yı derdim

Atalay 'ın bu takımın sürekli oynayan vazgeçilmez oyuncusu olmasını o kadar çok istiyorum ki ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt