Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3 ocakta yazmisti

Yav Şampiyonluk payını Şampiyonlar ligi Payını Florya Riva payını geçtim.Sezon başı nerdeyse kombinelerin hepsi satıldı.Localar tekrardan satıldı.Her hafta içerde nerdeyse full oynuyoruz.Nerede bu paralar hala nakit akışı filan bahsediliyor.
oyuncuları satamasak maaşları ödeyemiycek demekki yönetim,ndiaye'nin parası maaşlara gitti muhtemelen gary'nin parası da maaşlara gider..

3 ocak mi ? Ben de 3 ocakta ama 3 ocak 2016 da 2015 te yazdim bunlari , bu forum beni dinlemeyip sulo rodopu vs okuyor

Resmen bilgi ve fikirlerimin kiymet gormedigi bir ortami 37 yasinda tecrube ediyorum , ana sinifinda bile ogretmen ile ben insanlarin gozunde yer degistirmistI

Tatavayi geceyim , ben bas bas aylardir senelerdir tum gelirlerin temlikli oldugunu , olmayanlarin mevcut ticari ve ucuncu sahis borclarina gittigini , sportif kazanclarin ise maaslara gittigini soyluyorum size , neden dinlemiyorsunuz ?

Baskanin diger dedigi dogru , agustos 2019 a dek borcumuz yok dedigi su , aslinda kulup hepsine girtlaga kadar borclu ama herkesle senet uzatip oteliyorlar surekli

Yani vadesi geliyor az bir odeme , tekrar senet .. senetlerin vadesi gelmedigi icin "suan vadesi gelmis borc yok" diyor ama realitede borc var hemen hepsine

Ama fesih ayrilik vb durumlarda oyuncular ve menejerleri senetlerin vadesini beklemeyip alacaklarini tahsil icin medyaya durumu el altindan izah ediyorlar

Yani durum su , para yok

Hayal kurmayın

Ekli dosyalar

• C55FD8F0-1BF7-4931-A194-6D3CBEDC0C5A.webp
    C55FD8F0-1BF7-4931-A194-6D3CBEDC0C5A.webp
    56 KB · Görüntüleme: 196
Yiğidden korkutucu bir post. Toplanın beyler. Göz kırpma filan var.

Ricardo Goulart

ricardo-goulart-em-acao-pelo-guangzhou-evergrande-da-china-1506628443316_615x300.jpg

Her transfer döneminde yazıyorum ve paylaşıyorum aradığımız forvet arkası skorer oyuncu budur kulübünden ayrılacak Alan ile birlkte alabilsek keşke . her sezon İstatistikleri muazzam

Ricardo Goulart - Oyuncu profili 2019

@galatatransfer: Şimdi bizi yönetimin yalakası, yancısı, yalan habercisi ilan ederler diye söylüyorum yönetimden memnun değiliz gram alakamız yok.. Yönetim Fatih hoca'dan biraz süre istemiş. Fatih hocanın istediği oyuncuları alacaklarını ama kendilerine biraz vakit tanımasını istemişler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@galatatransfer: Şimdi bizi yönetimin yalakası, yancısı, yalan habercisi ilan ederler diye söylüyorum yönetimden memnun değiliz gram alakamız yok.. Yönetim Fatih hoca'dan biraz süre istemiş. Fatih hocanın istediği oyuncuları alacaklarını ama kendilerine biraz vakit tanımasını istemişler.

Adam 6 aydır transfer bekliyor zaten neyin süresini istemişler? 6 ayda alamadıklarını 20 günde mi alacaklarmış.

@galatatransfer: Dün ise hocaya olumlu haberler gelmiş. Farkındaysanız Fatih hoca telefonunu yanından ayırmıyor sürekli ekiple kontak halinde. Şükrü Hanedar ve Abdurrahim abi bizzat ilgileniyor transferler ile.

başkan ibrahimovic,falcao ayarında isimler istiyor olmayınca gelirse onlar gelir gelmiyolarsa hiç almam prensibinde olan biri ve transfersiz bir günümüz daha geçip gidiyor..

bence bu cengiz ve apo denen iki adet yönetici şahıs (hala şahıs diyorum sabrediyorum ) kesinlikle Galatasarayı bitire projesinin birer elamanıdır.Amaç akbili şampiyon yapmaktır yoksa bunların hala stoperi siktiret forvet almamasının bir açıklaması olamaz

Muslera
Mariano-Ozan-Mangala-Nagatomo
Fernando-Zurkowski
Feghouli-Belhanda-Alan
Batshuayi

şu ekibi kurun ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt