Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
3 ocakta yazmisti
Yav Şampiyonluk payını Şampiyonlar ligi Payını Florya Riva payını geçtim.Sezon başı nerdeyse kombinelerin hepsi satıldı.Localar tekrardan satıldı.Her hafta içerde nerdeyse full oynuyoruz.Nerede bu paralar hala nakit akışı filan bahsediliyor.
oyuncuları satamasak maaşları ödeyemiycek demekki yönetim,ndiaye'nin parası maaşlara gitti muhtemelen gary'nin parası da maaşlara gider..
3 ocak mi ? Ben de 3 ocakta ama 3 ocak 2016 da 2015 te yazdim bunlari , bu forum beni dinlemeyip sulo rodopu vs okuyor
Resmen bilgi ve fikirlerimin kiymet gormedigi bir ortami 37 yasinda tecrube ediyorum , ana sinifinda bile ogretmen ile ben insanlarin gozunde yer degistirmistI
Tatavayi geceyim , ben bas bas aylardir senelerdir tum gelirlerin temlikli oldugunu , olmayanlarin mevcut ticari ve ucuncu sahis borclarina gittigini , sportif kazanclarin ise maaslara gittigini soyluyorum size , neden dinlemiyorsunuz ?
Baskanin diger dedigi dogru , agustos 2019 a dek borcumuz yok dedigi su , aslinda kulup hepsine girtlaga kadar borclu ama herkesle senet uzatip oteliyorlar surekli
Yani vadesi geliyor az bir odeme , tekrar senet .. senetlerin vadesi gelmedigi icin "suan vadesi gelmis borc yok" diyor ama realitede borc var hemen hepsine
Ama fesih ayrilik vb durumlarda oyuncular ve menejerleri senetlerin vadesini beklemeyip alacaklarini tahsil icin medyaya durumu el altindan izah ediyorlar
Yani durum su , para yok