Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.151
- 17.834
- 2.228
Belhandayı şu ortamda satan şahıslar net şerefsizdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gidemez artik, sata sata oyuncu kalmadi
dogru lakin ben bu yönetime güvenmiyorum, yerlerini dolduramazlar, cözüm SECIM!Hocam, kadro bizim kotu aslinda yazin kadroyu ne var sa satip. 0 dan kadro kurmamiz lazimki illerki senelerde sikinti yasamiyalim.
@galatatransfer: Dün ise hocaya olumlu haberler gelmiş. Farkındaysanız Fatih hoca telefonunu yanından ayırmıyor sürekli ekiple kontak halinde. Şükrü Hanedar ve Abdurrahim abi bizzat ilgileniyor transferler ile.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam, kadro bizim kotu aslinda yazin kadroyu ne var sa satip. 0 dan kadro kurmamiz lazimki illerki senelerde sikinti yasamiyalim.
Kendin diyorsun yazın bunu yaparız. Devre arasında sifirdan herkesi satip yeni takim kurma sansin yok hadi kurdun diyelim bu sezonu gozden çıkarmışsin demektirHocam, kadro bizim kotu aslinda yazin kadroyu ne var sa satip. 0 dan kadro kurmamiz lazimki illerki senelerde sikinti yasamiyalim.
hazırlık maçımız yayınlanmayacak sanırım
İzlemek için yıkık olmak lazım.hazırlık maçımız yayınlanmayacak sanırım
Transfersizlik yüzünden talihsiz bir yorum yapmış olsa gerek Yiğid.Fatih beyin hakkımda kin dolu fikirler beslediğini düşünüyorum açıkçası
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi