Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğerlerini söyleyebilir misin ? Samimi olarak diğer vukuatlarımı yazarmısın. :)
Geçen sezon yine devre arası böyle bişey olmuştu sanırım.oyuncu ismi hatırlamıyoru isim yada rezerasyon sayfası gibi bisey paylaşmıştınız değişik bir ekrandı.bu arada sizi eleştirmiyorum eleştirenlerde niye eleştiriyor bilmiyorum ? istemeyen inanmasın takip etmesin

Ercan kardeşim tepki gösteren yok ki, ben forumda ki arkadaşlarımdan memnunum. Diğer şahsiyeti zaten engelledim.
Ha sadece o tepki gösteriyor anladım lakin sende geçen ağır konusuyordun bende olay baya büyük sandım
Musap da sürekli açıklama yapıyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Geçen sezon yine devre arası böyle bişey olmuştu sanırım.oyuncu ismi hatırlamıyoru isim yada rezerasyon sayfası gibi bisey paylaşmıştınız değişik bir ekrandı.bu arada sizi eleştirmiyorum eleştirenlerde niye eleştiriyor bilmiyorum ? istemeyen inanmasın takip etmesin
Paylaştığımız adam geldi. İsim vermedim ki ben :) Modeste dendi adam Türkiye'ye geldi bunu bizzat Galatasaray başkanı televizyon da açıkladı.
Yani sorun yok.

Geçen sezon yine devre arası böyle bişey olmuştu sanırım.oyuncu ismi hatırlamıyoru isim yada rezerasyon sayfası gibi bisey paylaşmıştınız değişik bir ekrandı.bu arada sizi eleştirmiyorum eleştirenlerde niye eleştiriyor bilmiyorum istemeyen inanmasın takip etmesin
Fernando ile fegholui idi galiba

Ha sadece o tepki gösteriyor anladım lakin sende geçen ağır konusuyordun bende olay baya büyük sandım

Ercan kardeşim bende insanım. Şimdi kalkıp seninle dalga geçsem, ondan sonra oğlumlu lanlı lunlu konuşsam hoşuna gider mi ? Hiç bir şeye saygı göstermiyorsan yaşımıza hürmet etmek gerekir. Büyüklerimizden biz böyle gördük.

Paylaştığımız adam geldi. İsim vermedim ki ben :) Modeste dendi adam Türkiye'ye geldi bunu bizzat Galatasaray başkanı televizyon da açıkladı.
Yani sorun yok.
Yok daha eskiydi gelmemisti sanki ama onemli degil zaten görüsümü belirttim inanmayan bakmaz

Edit. Feghouli olabilir üstte renkdas yazmıs

Ince işler

rezervasyon yapılmış burda eleştiri hakkı doguyor
dogmuyor. Sen restaurant'da rezervasyon yapip iptal etmisligin yok mu hic? ya da hic böyle bir sey olmuyor mu? adam isim verse,xyz dese bende elestiririm. Burada öyle bir sey yok

Ben levent i severim , yasi da bana yakin , yine de 4-5 yas var benden buyuk

Fakat bu muameleye ben de maruz kaldim , bir konuda bir seyleri bilmenle ovunursen , zaman icinde o devi yaratip buyutursun ve insanlarin standardi haline gelirsin

Bir olay oldugunda bana hitaben de "cok biliyorsun sinan efendi gel anlat.." denir , sanki mecburiyetim var gibi

Ama kendi kendime dusununce bunda benim de hatam var diyebiliyorum cunku bu zorunlu olmadigim seyleri yaparken alt beyinde bir kibir var , onun da dogal olarak bedeli var

Su ana kadar levent i destekledim , ama levent sen de artik madem bir set cektin bu bilgilendirme konusuna , tamam her lafi diyen olacaktir , laf yetistirme tek tek

Iyi niyetle soran da olur , "oo simardi bu.." diyen de cikar .. relax bir bicimde oku gec

Ya acikcasi Alan transfer falan Nuri nin umrunda degil bu konuda, tamamen sadece provokasyon ve tahrik pesinde. Bu zaten ilk vukuati da degil. Tüm yil boyunca foruma girmez, transfer dönemleri baslar baslamaz damlar buraya yok duyum aldim yok su futbolcu gelecek yok su yok bu.

Simdi de Levent abi ye sarmis, Levent abi burada bilgi verirken zaten hep diyor kesin birsey degil ben size sadece sistemde gördügümü aktarabilirim diye. Aslinda Levent abinin burada bize bilgi verme mecburlugu falan bile yok adamcagiz transfer bekleyen renktaslari sorunca kiramadigi icin cevap veriyor sadece.

Ercan kardeşim bende insanım. Şimdi kalkıp seninle dalga geçsem, ondan sonra oğlumlu lanlı lunlu konuşsam hoşuna gider mi ? Hiç bir şeye saygı göstermiyorsan yaşımıza hürmet etmek gerekir. Büyüklerimizden biz böyle gördük.
Engelle geç burası böyle mecburen bazı şeyleri yutuyorsun reelde ibibik gibi konuşmayacak adamlar burda bülbül kesiliyor
İyi niyetinden şüphe duymuyorum şahsen birşeyler katma peşindesin ama ters tepiyor işte

İspanyol Gazeteci Julian Burgos (AS) Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu: "Valencia, Batshuayi'yi yollamak istiyor. O bölgede daha dinamik bir arayış içerisinde. Bu ayrılık sadece Valencia'yı bağlamıyor. Chelsea geri dönüşü istemiyor. Ancak Valencia oyuncuyu kiralayabilir."

Julian Burgos (AS): "Valencia'nın Batshuayi'yi başka bir takıma sezon sonuna kadar kiralama hakkı var. Bu takım Galatasaray olabilir. Valencia, 1 sezon için 3 M€ kiralama bedeli ödedi. Yıllık maaşını net bilmiyoruz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt