Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para yok özürü kabul görülemez garry satışından sonrası.

10 milyon dollarlık transfer hakkın doğdu en az.

Bu paraya iyi birisi bulunur. Illaki dünya yıldızı olmasına gerek yok

Yalnız Fatih hoca iyi ki instagram tv den bu şarlatan duyumcuları ifşaladı.Allah bilir bu yönetimdeki yarım akıllılar üfürüyordu şarlatanlara haberleri.Şimdi onlarda kesildi.Yönetim ve NİZİPLİ SON ZİYARET EDİCİ köşeye sıkıştı.

Abdurrahim Albayrak : Eskişehir bizim çok sevdiğimiz takdir ettiğimiz bir camia , bugün çok iyi bir hazırlık maçı oldu kıran kırana , bir futbolsever olarak ben zevk aldım.

Albayrak : Transfer çalışmalarımız son hız sürüyor.Hocamız gerekli açıklamayı yaptı arkadaşlar.Henüz vaktimiz var.
Imzasiz haber mi yine?

Buyuk konusmayacaksin
Daha kotusunu yasamayiz basimiza gelmez dedigimiz her seyi yasadik/yasattilar
Ben hamzali transfer sezonunda daha beterini yasamayiz demistim
Son 2 transfer doneminde ömrumden omur gitti yaw

Para yok özürü kabul görülemez garry satışından sonrası.

10 milyon dollarlık transfer hakkın doğdu en az.

Bu paraya iyi birisi bulunur. Illaki dünya yıldızı olmasına gerek yok

Bitmistir o para maaslarin bir kismi odenip , tarik vb gereksizlere olan sozlesmesel borclar hep oteleniyor senetle

Boyle bir satis gelince de senetler odenip kalan miktar icin yeniden senet yapiliyor

Ben o yuzden diyorum ya zaten , her yaz-kis transfer doneminde dise dokunur satis yapmamiz lazim diye

Bu borclari odemezsek avrupada maca cikamayiz , aninda sikayet ediliriz

Fikoya soylenen paralar nerde muhabbeti de boyle , kuluplerde zirnik kalmadi , gelen paralar hemen buhar oluyor

Ben hayatımda böyle transfer dönemi görmedim

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yalancıyı ... yapmadıkları için böyle atıp tutuyor insan utanır be

Rodop da adam değil.Güya 4 tansfer kesindi. Yönetimin maşalığını yapıyor.Olumsuz algı vermeye başladılar sosyal medyaya

gerekirse paf takımıyla çıkarız maçlara ama başımızda fatih hoca olacak bunu iyi belle yönetim

.
04c9957a5eed85d8e31f2b74df396c1a.jpg

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Geçmiş olsun.. Koca sezonun üstüne soğuk su için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt