- 26 Kasım 2012
- 185.520
- 258.000
- 5.998
39 da ofsayt pozisyonu yok bu bir, ikincisi ise kastettiğin 31 deki ofsayt ise bozan sol bek. Bu bi
Hassan ARI diye bir isim olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
39 da ofsayt pozisyonu yok bu bir, ikincisi ise kastettiğin 31 deki ofsayt ise bozan sol bek. Bu bi
3.5 milyon verilse Konyaspor'un alacağı topçuyu scout transferi diyorsunuz.
Ne scoutu yav menajerin biri önermiştir işte, Albayrak ''Allahıma şüçürler olsun'' diyerek atlamıştır.
Emre Utkucan'ın hala kulübe 1 gram katkısı olacağını düşünenler var.
haklısınRenkdas o zaman soruyorum FM 2012 Jamie Vardy için ne demis bakabilirmisin?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
marcaonun dahil oldugu listede alan ve batshuayi varmıdır?Marcao - Alan - Batshuayi ha büyük operasyon gün yüzüne çıktı.
Adam şimdi sana deseki bre ..... Cund ne o zaman?Hassan ARI diye bir isim olamaz
Osmanlispor ndiaye yi 900 bine aldi , scout diyelim
Bize 7,5 a satti , aptalca dediniz , biz 16 ya sattik . Yani ?
Realite nereden geldiği değil konuyu saptırma ben lig sonuncusu diye birşey dedim miOzur dilemek ile ne alakasi var yaw. Sonuncu sirada bulunan bir takimin stoperi icin 3.5m fazla oldugunu soyledim zaten ama daha oyuncuyu canli izlemeden cop demek cok sacma. Bunu sadece Turk taraftarlari yapiyor zaten. Avrupa'da boyle bir bakis acisi yok. Fransa ikinci liginden gelseydi ozaman da fransa ikinci liginden stoper mi alinir diyenler olacakti. Gecin bu isleri Ercan.
osmanlıspor iyi iş yapmış 350bin euroya ndiaye'yi transfer ederekOsmanlispor ndiaye yi 900 bine aldi , scout diyelim

Takımın yedıgı gollere baktım bu eleman hatalı hep
ua like kapmak icin aciklamayi 26 bölümle yayinlamasa bari
Ne alaka yav? 7.5 verdıgımız adamın belirli bi potansiyeli vardı ızledık sonucta bu adamın ne potansiyeli varda 3.5 a alıp 7 ye satacagız garantisi verebiliyosunuzOsmanlispor ndiaye yi 900 bine aldi , scout diyelim
Hassan ARI diye bir isim olamaz