Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.5 milyon verilse Konyaspor'un alacağı topçuyu scout transferi diyorsunuz.

Ne scoutu yav menajerin biri önermiştir işte, Albayrak ''Allahıma şüçürler olsun'' diyerek atlamıştır.

Emre Utkucan'ın hala kulübe 1 gram katkısı olacağını düşünenler var.

Osmanlispor ndiaye yi 900 bine aldi , scout diyelim

Bize 7,5 a satti , aptalca dediniz , biz 16 ya sattik . Yani ?

Ozur dilemek ile ne alakasi var yaw. Sonuncu sirada bulunan bir takimin stoperi icin 3.5m fazla oldugunu soyledim zaten ama daha oyuncuyu canli izlemeden cop demek cok sacma. Bunu sadece Turk taraftarlari yapiyor zaten. Avrupa'da boyle bir bakis acisi yok. Fransa ikinci liginden gelseydi ozaman da fransa ikinci liginden stoper mi alinir diyenler olacakti. Gecin bu isleri Ercan.
Realite nereden geldiği değil konuyu saptırma ben lig sonuncusu diye birşey dedim mi
Porto Benfica nin gözü önünde dedim

Galatasaray Düşmanlarının .........

As stopere değil yedeğe alındı büyük ihtimal.daha 22 yaşında hayırlı olsun marcao

Marcao'nun eşine transferi sormuşlar. Onaylamış
521db38b28ddcc1620f4fec70fc63229.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

büyük ihtimal Rio Ave'deyken de izlendi oyuncu ama yazın transfer yapacak paramız yoktu,Chavez kaptı,hoca çok istediği için alınıyor diye tahmin ediyorum

Osmanlispor ndiaye yi 900 bine aldi , scout diyelim

Bize 7,5 a satti , aptalca dediniz , biz 16 ya sattik . Yani ?
Ne alaka yav? 7.5 verdıgımız adamın belirli bi potansiyeli vardı ızledık sonucta bu adamın ne potansiyeli varda 3.5 a alıp 7 ye satacagız garantisi verebiliyosunuz

Bonservis baya abartı duruyo yalnız.2 milyon vs olabilir

Valla fatih hocaya guvenmek lazim ama aklima baya kötü ornekler geliyor. Melonun yerine alacaklari adam. Sonra brezilyadan bir sol bek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt