Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha şöyle olsa daha iyi olurdu Maicon / Serdar ile kesin olarak yollarımızı ayırırız sonra Marcão gelir

Yahu ne saçmalıyorsun sen ? yok daha önce bonservis verilmemiş yok beles aldıgın adamı 3.5 'a satıyorsun

Leicester Mahrez 'i 0.5 mil.€ bonservis ile Fransa 2. liginden almıştı
Vardy Leicester 'a gelmeden önce kariyerinde inanılmaz bonservisler ile mi transfer oldu?
Ndidi 'yi Genk 180 bin € ile aldı 2 sene içinde zirve yaptırıp 18 mil.€ bonservis ile sattı
David Luiz Benfica 'ya hangi takımdan ne kadar bonservis ile geldi biliyor musun ?

Ne yani şimdi bu adını sanını bilmediğimiz adama daha önce bir takım muazzam bonservis ödemiş olsaydı çok mükemmel bir futbolcu olduğunu mu anlayacaktık ?
Kendi yorumunla celısıyorsun mahrez 0.5 mılyon ndidi 180 bin € marcao neden 3.5 mılyon euro?

Ha şöyle olsa daha iyi olurdu Maicon / Serdar ile kesin olarak yollarımızı ayırırız sonra Marcão gelir

Yahu ne saçmalıyorsun sen ? yok daha önce bonservis verilmemiş yok beles aldıgın adamı 3.5 'a satıyorsun

Leicester Mahrez 'i 0.5 mil.€ bonservis ile Fransa 2. liginden almıştı
Vardy Leicester 'a gelmeden önce kariyerinde inanılmaz bonservisler ile mi transfer oldu?
Ndidi 'yi Genk 180 bin € ile aldı 2 sene içinde zirve yaptırıp 18 mil.€ bonservis ile sattı
David Luiz Benfica 'ya hangi takımdan ne kadar bonservis ile geldi biliyor musun ?

Ne yani şimdi bu adını sanını bilmediğimiz adama daha önce bir takım muazzam bonservis ödemiş olsaydı çok mükemmel bir futbolcu olduğunu mu anlayacaktık ?
mahrez vardy leicester'ı premier lig şampiyon yaptı değeri arttı
ndidi genk'te 2 sene top oynadı değeri arttı
david luiz benfica'da 4 sene top oynadı sonra gitti

6 ay önce 900k para verilen stoper 6 ayda naptı da 3,5 milyon para ödedin

3.5m bence de çok,para yok ffp sorunu var derken,pazarlık yapmadan 3.5 vermek ilginç....2m'ye falan bitirilebilrdi bence

3.5 verip yedek ha güzel kafaymış. Ozanın yanına stoper aldılar işte bekleme başka stoper. 3.5 stoper scotu bizim için şuanlık fazla. Bu paralara hücum oyuncusu alınır stoper değil.

yalnız marcao da ozan gibi kaç kere tek basına kalmıs hücum oyuncularıyla.hepsinde topu almış.çok hızlı bi stopere göre,topu oyuna iyi sokuyo.bire birde geçit vermiyo vs ilginç nasıl buldularsa

riekerink varken gelmişti.

"Adını ilk kez duyduğum oyuncuyu aldılar"

Transfer konusunda soru soran olmadığını söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, "Bana 'Finansal Fair Play kurallarından sıkıntı yaşıyoruz' dediler. Ben de olursa, 'İki oyuncunun alınmasını istiyorum' dedim. Soran olmadı. Adını ilk kez duyduğum Hollandalı bir oyuncu (Garry Rodrigues) transfer edildi. Hem de FFP varken çok büyük bir rakama. Sonra 'Bir daha takımda olmayacak' denilen iki oyuncu da geri döndü" diye konuştu.

mahrez vardy leicester'ı premier lig şampiyon yaptı değeri arttı
ndidi genk'te 2 sene top oynadı değeri arttı
david luiz benfica'da 4 sene top oynadı sonra gitti

6 ay önce 900k para verilen stoper 6 ayda naptı da 3,5 milyon para ödedin

Bunuda sineye cekebiliriz lakin oyuncunun cok iyi olması lazim,ben bu oyuncunun scout transferi olduğunu düşünmüyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt