Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.469
- 7.683
- 1.233
Maicon gidince 4 hamle şansımız oluyor....Marcao geldi desek 2 forvet 1 stoper daha gelirse....kanat ve orta saha için yabancı oyuncu gidecek ya da forvetlerden biri türk olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu sen adamı bir bakışınla "çöp aynı dany" ilan ediyorsun ben bekleyelim görelim teknik ekip veya scout ekibi kim aldırıyorsa bu adamı bir şans verelim diyorum belki verdiğimiz 3.5 mil.€ bonservise değecek diyorummadem böyle dusunuyorsun neden tartısıyosun bızımle bızım dedıgımız bu sabahtan berı
Dany kotu topcumu enesYahu sen adamı bir bakışınla "çöp aynı dany" ilan ediyorsun ben bekleyelim görelim teknik ekip veya scout ekibi kim aldırıyorsa bu adamı bir şans verelim diyorum belki verdiğimiz 3.5 mil.€ bonservise değecek diyorum
Dediklerimiz arasındaki fark bu. Sen bunu anlamıyorsun o kadar yazdığım mesaj arasında cımbızla laf çekip istediğin gibi algılıyorsun
Biz bu konuda anlaşamayacağız reis hayırlı nöbetler sana
sen gecen senede kalmisin sanirsam bu sene yan toptan pek gol yemiyoruz
sadık çiftecipınar
Reis reis hayırlı nöbetler sana dedim konuyu kapatalımDany kotu topcumu enes
4.2 milyon dolarelımızdekı en degerlı topcuları yok pahasına satan adamların 3.5 a topcu alıpta bu herıfı parlatıp kaca satacagına ınanıyorsunuz
Yahu sen adamı bir bakışınla "çöp aynı dany" ilan ediyorsun ben bekleyelim görelim teknik ekip veya scout ekibi kim aldırıyorsa bu adamı bir şans verelim diyorum belki verdiğimiz 3.5 mil.€ bonservise değecek diyorum
Dediklerimiz arasındaki fark bu. Sen bunu anlamıyorsun o kadar yazdığım mesaj arasında cımbızla laf çekip istediğin gibi algılıyorsun
Biz bu konuda anlaşamayacağız reis hayırlı nöbetler sana
3.5 milyona danimarka liginden 3 tane adam getirirsin yalnız.
Olması gereken 1.6 milyon euro bonservis 400 bin euro maaş.
3.5 ciddi bir takamdır. Keza adamın kulübünün bugüne kadar sattığı oyuncu sayısı 4müş ve bunların en pahalısı bragaya satmışlar 1.4 milyon euroya..
Bu transfer bu paraya gerçekleşirse chaves hiç hoşnut olmayacağımız bir şekilde tasarlanmış altın bir maket hediye ederler zannımca
Beşiktaş stoperi 350.000 Euro’ya aldı son 3 sezon banko oynamış şampiyonluklar yaşamış, 10 katı para vermişiz. 10 kat iyi oyuncudur umarım, ne diyelim hayırlı olsun.