Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon gidince 4 hamle şansımız oluyor....Marcao geldi desek 2 forvet 1 stoper daha gelirse....kanat ve orta saha için yabancı oyuncu gidecek ya da forvetlerden biri türk olacak

madem böyle dusunuyorsun neden tartısıyosun bızımle bızım dedıgımız bu sabahtan berı
Yahu sen adamı bir bakışınla "çöp aynı dany" ilan ediyorsun ben bekleyelim görelim teknik ekip veya scout ekibi kim aldırıyorsa bu adamı bir şans verelim diyorum belki verdiğimiz 3.5 mil.€ bonservise değecek diyorum

Dediklerimiz arasındaki fark bu. Sen bunu anlamıyorsun o kadar yazdığım mesaj arasında cımbızla laf çekip istediğin gibi algılıyorsun

Biz bu konuda anlaşamayacağız reis hayırlı nöbetler sana

Yahu sen adamı bir bakışınla "çöp aynı dany" ilan ediyorsun ben bekleyelim görelim teknik ekip veya scout ekibi kim aldırıyorsa bu adamı bir şans verelim diyorum belki verdiğimiz 3.5 mil.€ bonservise değecek diyorum

Dediklerimiz arasındaki fark bu. Sen bunu anlamıyorsun o kadar yazdığım mesaj arasında cımbızla laf çekip istediğin gibi algılıyorsun

Dany kotu topcumu enes

Beşiktaş stoperi 350.000 Euro’ya aldı son 3 sezon banko oynamış şampiyonluklar yaşamış, 10 katı para vermişiz. 10 kat iyi oyuncudur umarım, ne diyelim hayırlı olsun.

Arkadas ne yorum yapilmis aksam aksam,gerçi normal transfere ac birakildik beceriksizler tarafindan,sonucta neredeyse hicbirimizim tanimadigi gormedigi birini.aliyoruz,hele bir gel basla yigenim gorelim boyunu posunu sonra yorum yapariz,geldiyse hayirli olsun,umarim bonservis bonuslarla o kadardir,hayirlisi

3.5 milyona danimarka liginden 3 tane adam getirirsin yalnız.

Olması gereken 1.6 milyon euro bonservis 400 bin euro maaş.

3.5 ciddi bir takamdır. Keza adamın kulübünün bugüne kadar sattığı oyuncu sayısı 4müş ve bunların en pahalısı bragaya satmışlar 1.4 milyon euroya..
Bu transfer bu paraya gerçekleşirse chaves hiç hoşnut olmayacağımız bir şekilde tasarlanmış altın bir maket hediye ederler zannımca

SA BROTHERS GELİŞME TRANSFER VAR MI?? ŞU GARİBİ SEVİNDİREN LOTO BULSUN

portekizden gelen haberler dany ile alakası olmadığı yönünde ve üst seviye için atılım yapabileciği yönünde umalımda bonservis ücreti biraz daha düşşük olsun mesela şöyle 1.5 milyon euro çok iyi olurdu..

Yerli kazmalara istenen paraları gördükten sonra 3,5 çok göze batmıyor,tek soru işareti yaşının genç olması ve fazla tanınmamış bir takımdan gelmesi.Yaşının genç olması sorun değil ama tecrübe olayı 11 de oynayan oyuncu için hele de bizim gibi bir takımda şarttır,herşeye rağmen ben marcao nun bize zarar ettireceğini düşünmüyorum fatih hoca bu transfere onay vermişse birşeyler görmüştür.
Brumanın 10 milyon euro ya alınıp scout transferi dendiğini de unutmayalım ayrıca videolardan fena durmuyor ve aile babası bir adammış öyle gece hayatı ve gereksiz sakatlık numaraları olmaz diye umuyorum.Bir de tipi baya bir meloyu andırıyor.Gelirse onun kadar başarılı olur umarım.

3.5 milyona danimarka liginden 3 tane adam getirirsin yalnız.

Olması gereken 1.6 milyon euro bonservis 400 bin euro maaş.

3.5 ciddi bir takamdır. Keza adamın kulübünün bugüne kadar sattığı oyuncu sayısı 4müş ve bunların en pahalısı bragaya satmışlar 1.4 milyon euroya..
Bu transfer bu paraya gerçekleşirse chaves hiç hoşnut olmayacağımız bir şekilde tasarlanmış altın bir maket hediye ederler zannımca
41j6zy62WdpoL.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beşiktaş stoperi 350.000 Euro’ya aldı son 3 sezon banko oynamış şampiyonluklar yaşamış, 10 katı para vermişiz. 10 kat iyi oyuncudur umarım, ne diyelim hayırlı olsun.

fiko son zamanlar saçmalasa da transfere gelince uc buyuklerin arasinda en akilli adamdir

350klik stoper basarili olmazsa minimum risk almis olacak

Acaba Lyon'lu taraftarlar da Ferland Mendy icin ikinci ligden geliyor cop gibi yorumlar yapti mi. Ya da Nice'li taraftarlar Cyprien icin, ya da Mainz'li taraftarlar Gbamin icin, ya da Genoa'li taraftarlar Kouame icin, ya da Ajax'li taraftarlar Davinson Sanchez icin.

30 yas uzeri oyuncu alirsin, takimin yas ortalamasi yuksek niye alindi, son kontratini yapmak isteyen adami aldik, niye 30+ yasindaki oyuncu icin o paralar verildi derler.

Genc oyuncu alirsin, neden taninmayan bir oyuncu aliyorlar, bizim hazir oyuncuya ihtiyacimiz var, lig sonuncusundan oyuncu mu alinir derler.

Scout ekibi 100 yilda bir transfer yapti ama bizim cok bilmis taraftar adami izlemeden cop ilan etti. Bu taraftara hic bir sey begendiremezsin.

Forvete kaliteli bir adam gelmedikçe defansa Ramos geldi deseler insan sevinemiyor adam gibi golcü şu anda kampta olmalıydı kaç aydır bekliyor bu taraftar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt