- 2 Temmuz 2011
- 137.419
- 58.505
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NFS underground 2 key galiba
Isminde bol E olan biri geliyorESWOQIC EJBIVY EUVGZD EXNFRKM EMPSHOPDM
besıktas 300 bın euro verdıgı adam topu ellerıyle patlatabılıyor bız 3.5 mılyona safi kazma alıyoruz
besıktasın aldıgı adamı en kotu forma lansmanında yakısıklı dıye kullanıp verım alırlar bizimkı ıse elde kalır
![]()
3.5 milyona danimarka liginden 3 tane adam getirirsin yalnız.
Olması gereken 1.6 milyon euro bonservis 400 bin euro maaş.
3.5 ciddi bir takamdır. Keza adamın kulübünün bugüne kadar sattığı oyuncu sayısı 4müş ve bunların en pahalısı bragaya satmışlar 1.4 milyon euroya..
Bu transfer bu paraya gerçekleşirse chaves hiç hoşnut olmayacağımız bir şekilde tasarlanmış altın bir maket hediye ederler zannımca
Beyler internette gezerken tevafuk olarak bu sistem ile karşılaştım. Güzel bir site söylemek istediklerinizi herkes görebilir ancak sadece bilenler anlar. Enigma şifresi buİçinde bir mesaj kayıtlı, çözebilene özel avatar yapacağım.
Beyler internette gezerken tevafuk olarak bu sistem ile karşılaştım. Güzel bir site söylemek istediklerinizi herkes görebilir ancak sadece bilenler anlar. Enigma şifresi buİçinde bir mesaj kayıtlı, çözebilene özel avatar yapacağım.
Kim o renktaş?Beyler adam kesin gelmiş 2 gün önce eski takımında foto paylaşıp altına başka bir savaşa yazmış
Açmayın renkdashlar şifrede “HEPİNİZE KAFAM GİRSİN” yazıyor.Beyler internette gezerken tevafuk olarak bu sistem ile karşılaştım. Güzel bir site söylemek istediklerinizi herkes görebilir ancak sadece bilenler anlar. Enigma şifresi buİçinde bir mesaj kayıtlı, çözebilene özel avatar yapacağım.
Bu genç stoper renktaş adam 2 gün önce yazmışKim o renktaş?
kım yapmıs bunu yaKarakullukçu ya sövüp onun mesajlarını paylaşmak
Galatasaray Düşmanlarının .........