Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1546980319264.webp

besıktas 300 bın euro verdıgı adam topu ellerıyle patlatabılıyor bız 3.5 mılyona safi kazma alıyoruz

besıktasın aldıgı adamı en kotu forma lansmanında yakısıklı dıye kullanıp verım alırlar bizimkı ıse elde kalır

resized_e3bf7-1456_tur_picture_20190107_17323527_17323524.jpg

Futbol ellerle degil ayaklarla oynaniyor Recep.

Beyler internette gezerken tevafuk olarak bu sistem ile karşılaştım. Güzel bir site söylemek istediklerinizi herkes görebilir ancak sadece bilenler anlar. Enigma şifresi bu :D İçinde bir mesaj kayıtlı, çözebilene özel avatar yapacağım.

3.5 milyona danimarka liginden 3 tane adam getirirsin yalnız.

Olması gereken 1.6 milyon euro bonservis 400 bin euro maaş.

3.5 ciddi bir takamdır. Keza adamın kulübünün bugüne kadar sattığı oyuncu sayısı 4müş ve bunların en pahalısı bragaya satmışlar 1.4 milyon euroya..
Bu transfer bu paraya gerçekleşirse chaves hiç hoşnut olmayacağımız bir şekilde tasarlanmış altın bir maket hediye ederler zannımca

Danimarka piyasasi uyandi yalniz, eskiden di o 1,5m 2milyonlari eriksen gibi oyuncular satmalar. Ajax, viktor jensene 3,5m odedi cocuk daha 18 yasinda.

Heeyyyyyyyyyyyt hiaaaaaayyyyyyyyyyyytt en büyük GALATASARAY en büyük CİMBOM o kadarrrrrr.................

Beyler internette gezerken tevafuk olarak bu sistem ile karşılaştım. Güzel bir site söylemek istediklerinizi herkes görebilir ancak sadece bilenler anlar. Enigma şifresi bu :D İçinde bir mesaj kayıtlı, çözebilene özel avatar yapacağım.

Alan 10 ocak rezerve bilet

Açmayın renkdashlar şifrede “HEPİNİZE KAFAM GİRSİN” yazıyor.

Karakullukçu ya sövüp onun mesajlarını paylaşmak

Galatasaray Düşmanlarının .........

Hatirliyor musunuz Antu da efsane biri vardi sinirden duvara yumruk atacakken arkadasinin cabuk davranip araya yastik koymasi sonrasi eli kirilmamisti.

Acaba o herif bu Sadik miydi :D

Sadık Çiftpınar: "Denizli'de kaybedilen şampiyonluktan sonra o moral bozukluğuyla akrabamızın düğününe gitmedim. Evde duvarları yumrukluyordum."

marcano olmadı marcao oldu o da olumlu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt