Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan madem adama 6 m euro maaş vereceksiniz bonservise 7 m vermek ne lan cimriler. Culyano çöpü bile 10mye gitti. 10mden aşağısı zarardır enayiliktir

taptığınız hocanız da benim gibi düşünüyo ki götürmemiş kampa süper yetenek stoperleri topla birlikte kaleye sokacak arkadaşı
ku%C5%9F-kafesi.jpg

Belhandayı çift basamaklı olmadıktan sonra devre arası satmamak lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda yi beğenenler nasıl beğeniyor adam her maç takım ataktayken 5 defa top kaybediyor

belhanda zu al ittihad 7 mio

Geçmişten gelen örnekler ışığında bizimkilerde öyle bir potansiyeli bulma ihtimali olmadığı, tepemizde zangoç gibi UEFA denetmenleri olduğu ve yine hamle yapabilmemiz adına son derece sınırlı bir limitimiz olduğu için, evet gelmesin.

Cümlenizde "Ne denli potansiyelli olursa olsun" dediğiniz için sorma ihtiyacı hissettim. İyi forumlar.

Edit: Ayrıca mali denetlemeleri yerine getirmek için tek yolun genç oyuncu transferi olduğuna inanıyorum.

Sékou Sanogo - Spelersprofiel 18/19

Ittihad bu 29 yasindaki taninmayan ve sadece 2 kez milli takimda oynamis oyuncuya 7m veriyorsa, Fas'in dunya kupasindaki maclarinda banko oynayan adama da 10 milyon versinler bakalim. Watford bile Amrabat'i 8.5 milyona araplara satti.

Bu arada Suriyeli forvet gelirse yerli statüsünde mi oynayacak ? Öyle bir durum varsa süper olur bizim için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhanda 15 milyona gitmeli,altına satılmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt