Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandanın kankası evet büyük ihtimal mesajlaşıyorlar zaten. Ondan iyi bilecek değil ya?

"Takımda en iyi anlaştığım Selçuk İnan"

"Bize gelene kadar beni en çok zorlayan forvet Burak Yılmaz oldu"

- Muslera

Ya nedir arkadaş Serdar Gary gitti Maicon ve Belhanda gidecek haberleri üzerine adını duymadığımız adama 4milyon biri çıksın bu işi anlatsın bize ya forvet alamadan lige başlayacaz ya sat onuda sat bunuda sat taraftardan korkmasalar Muslerayıda satacaklar yeter be kardeşiim bir isim aldık diyin artık

Galatasaray taraftari cogunlukla futbol cahili oldugu icin modern futbola ayak uydurmakta zorluk cekiyor, bundan dolayi belirli kisilere extra nefret besliyor, haksiz yere.

Fernando ve selcuk bitik, donk yetersiz ve badou dolasiyor ve emre sakat. Ayakta duran 1 tane orta saha futbolcumuz var oda Belhanda oda yok pahasina satilmaya niyetleniliyor.

Musleradam topu alip ta takip kalenin onune kadar tek basina tasiyor ulan cahiller.

Haber yalan öyle bir aptallık yapacaklarını düşünmüyorum. Arkadaşı yalanladı işte dağılın

Resmi hesaba, Belhanda'nın arkadaşından daha çok itibar ediyorum şahsen.

bedf082ce88ce40213d5e53401cca168.jpg
lig sonuncusunun stoperini aldık diyenler bu olayı unutmasınn . Bi görelim bakalım oyuncunun kumaşı iyidir belki

Rebkdaş bu hikaye bizim nasıl yonetildiğimizi acıkca ortaya koyuyor ve bu cok övunecegımız veya paylasacagımız bir durum degil 12 yasındaki bir cocugun onerısiyle tamamen tesadüfi bir sekilde mondi gelmis bu olaya benzer bir hikayede dursunun kadresının oglu oda o yaslardaydıilgilendiğimiz oyunculara bu olur bu olmaz diyip transferlere ona gore yoneliyorduk.
Bence buradaki hiç kimse alınan oyuncuya karsı degil belki mali durumumuz ıyı olsaydı makiyete de tepki vermezdi fakat rodrıgues den kalan 7 m 3-4 acaba olacak mı transfere harcamak eleştiriliyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

18 verirlerse belki düşünülebilir. 7 ye formasını verebiliriz.

bizim en iyi yaptığımız iki şey 1. si gelmeden adamı göklere çıkarmak delicesine yüceltmek 2.si ise gelmeden adamı gömmek yerin dibine sokmak.Bu adam kimdir necidir bilmiyorum izlemeden yorum yapmam asla ama şunuda kafanıza sokun o yere göğe sığdıramadığınız porto hulk u japanyo 2. liginden kaça aldı falcao yu kaç liraya transfer etti .Benfica di maria ya ne kadar gömdü bakın.Ondan sonra bu bebeye bok atın izlemeden
bu konu konusuldu ve kazıklandıgımız konusunda mutabık kalındı. konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt