Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao konusunda bonservis bedeli yazmiyor arkadaşlar chaves kaça aldı belli degil yani aldigi paraya satmak zorundada degil..
Marcão - Oyuncu profili 18/19
Bu ayın 14 ünde profesyonel hayati 4 ay olacak ozana 7.5 milyon veriyolar cl oynadi demeyin hic performansimiz takim olarak yerlerdeydi acaba hangi salak takimlar bu parayi teklif etti,illa iyi kötü cl oynadi derseniz ısrarla marcao gelir oda oynar onuda satarız o zaman hemde brezilyalı oyuncu piyasasi daha iyi...

Sabri gittiginde sevincten neredeyse göbek atmistim.

Eger bu transfer döneminde Belhanda denen kazmadan kurtulursak bu sefer gercekten göbek atarim diye düsünüyorum. Böyle büyük bir külfetten kurtulmanin birlikte getirecegi sevincin hissini simdiden dört gözle bekliyorum.

yav sen kimsin birader gözü üstümdeymiş. iyi bi şey olsa memnun oluruz devam edin koşulsuz şartsız biat etmeye. galatasaray falan umrunuzda değil tek derdiniz aman hocanıza laf gelmesin. başka takım transfer etmiş olsa şu adamı şu fiyata 10 sayfa dalga geçersiniz burda. rahatsız oluyosan da engelle geç 7 değil 77 şampiyonluk kazansa da saçma sapan hareket yaparsa eleştiririm fatih terim'i umrumda da değil

Kotu bir sey olmadan memnuniyetsiz olman problem.

Kiminle konustugunu bilmeden kosulsuz sartsiz biatci falan yerlerine girmen komik. Bak bakalim burada boyle transferlerle dalga geciliyor mu? Sadik transferini, Isimat-Mirin transferlerini ovenlerle dolu.

Sampiyonluklarin fazla olmasi degil mi elestiri sebebi ben oyle gozlemledim.

Bombalar birer birer patliyor forumdaki kuslar birer birer tasfiye oluyor

Marcao ve Batshuayi h.o demek duser bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhandayı 9 a satarsak güzel iş olur serdarıda en az 3 e satsak 16 milyon euro bütçe kalır baya topcu alırız

bu elemanıda bize yazmışlar

Hatirliyor musunuz Antu da efsane biri vardi sinirden duvara yumruk atacakken arkadasinin cabuk davranip araya yastik koymasi sonrasi eli kirilmamisti.

Acaba o herif bu Sadik miydi :D

Sadık Çiftpınar: "Denizli'de kaybedilen şampiyonluktan sonra o moral bozukluğuyla akrabamızın düğününe gitmedim. Evde duvarları yumrukluyordum."

Hahaha buldum bahsettigim o mesaji.

ok.gif
Fenerlikral - 23.04.2013 12:01
bos.gif

ya yemin ederim size.
1 kere maç esnasın da tekme attım masaya ayağım incinmişmi ne olmuş.
3 hafta zor yürüdüm.
geçen sinirlendim gençler maçında yumruk attım duvara son anda arkadaşım yastık koydu araya.
koymasa belki elim parçalanacak.

kendimize zarar veriyoruz artık yeter ya yeter be yeter.
çıldırıcaz bu yapılmaz ayıptır.
yazıktır.
günahtır.
ne hale getirdiniz klubu ya ?!

Mesaj Fenerlikral tarafından düzenlenmiştir...

Antu.com Cep Forumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt