Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.613
- 11.072
- 1.838
sakin ol renktas o kısmı sakanasil ya bide 20mi koydurtmuslar, akillanmaz bunlar!
ama 3.5 dogru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin ol renktas o kısmı sakanasil ya bide 20mi koydurtmuslar, akillanmaz bunlar!
doldurayım istermisin içinisoyleyecegin onemli seyler bunlar mıydı? surekli duydugumuz bisuru bos laf. neyse aklına baska bisey gelirse eklersin.
kankası şu an için anlaşma yok demiş sanırım.yani 1 hafta içeriisnde hersey mumkunYalnız belhanda yıllık maaşını bırakıpta giderse o zaman 8 milyona ok diyebiliriz hatta biz maaşının kalanını verelim araplara onlar bize o parayı bonservise katarak geri itelesinler. Fener bunu yaptı mis gibi ffp yarılarak oluşturulan ek bütçe.
Bence yönetim satmak istiyor hatta anlaştı da ama bu kankası aracılığıyla gitmemekte diretiyor. Az kafaları çalışsa 1 sene takılıp avrupada 3 senede alacağı parayı alıp geri dönebilir bize kafası çalışmayanlar geliyor hep
sence feg yanasirmi? asla...fatih hocanın feghouliden vazgecmeyecegini biliyodum.feghoulinin sözleşmesi düzeltilmeli.
Olsun derdim gol atması degil zaten hıŕslı,agresif olmasi maçı istemesi o halleri varsa yeter savumaya baksın alabilirlerse o iki forvet atsin golleri@Metin Bakırörgü yanlıs anons kafayla gol atan marcao degil ama yine penaltıdan avlamıs :d
ok dinliyorum ama kısa kesdoldurayım istermisin içini
kante potansiyelli oyuncuydu zaten fm'lerde![]()
![]()
N'Golo Kante
FM'ye bu kadar da takilmayin
kante potansiyelli oyuncuydu zaten fm'lerde
10 milyon euro verdi leicester
o oyunun scoutları dünyadaki futbol takımlarının scoutlarının %85inden falan iyiSacmalama fm oynadin mi Kante bjkye falan geliyordu max
Zaten fm bir oyundur unutmamak gerek Sn. Saracoglu
Bide şunu izle sergen beğenecekmisin ?
kante bjknin kapısından dondu. senol gunesin burak yılmaz ısrarı olmasa bjkdeydi. kartal pencesi bile yapmıstı.Sacmalama fm oynadin mi Kante bjkye falan geliyordu max
Zaten fm bir oyundur unutmamak gerek Sn. Saracoglu
o oyunun scoutları dünyadaki futbol takımlarının scoutlarının %85inden falan iyi
albayraktan da mı iyio oyunun scoutları dünyadaki futbol takımlarının scoutlarının %85inden falan iyi
ben zaten iyi dedikleri topçuların leş çıktığı oldu ama leş dedikleri topçuların iyi çıktığı olmadı dedimYawwww hea hea
Kerlon'lar Tsigalko'lar neler geldi neler gecti yaz "X times Football Manager got it wrong" oku
Zaten genel yargiya gore giriyorlar izlediklerini mi saniyorsun