Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız belhanda yıllık maaşını bırakıpta giderse o zaman 8 milyona ok diyebiliriz hatta biz maaşının kalanını verelim araplara onlar bize o parayı bonservise katarak geri itelesinler. Fener bunu yaptı mis gibi ffp yarılarak oluşturulan ek bütçe.
Bence yönetim satmak istiyor hatta anlaştı da ama bu kankası aracılığıyla gitmemekte diretiyor. Az kafaları çalışsa 1 sene takılıp avrupada 3 senede alacağı parayı alıp geri dönebilir bize kafası çalışmayanlar geliyor hep

forvete para kalmadi nerdeyse, bu durumda alan- balo yapmaliyiz..

Yalnız belhanda yıllık maaşını bırakıpta giderse o zaman 8 milyona ok diyebiliriz hatta biz maaşının kalanını verelim araplara onlar bize o parayı bonservise katarak geri itelesinler. Fener bunu yaptı mis gibi ffp yarılarak oluşturulan ek bütçe.
Bence yönetim satmak istiyor hatta anlaştı da ama bu kankası aracılığıyla gitmemekte diretiyor. Az kafaları çalışsa 1 sene takılıp avrupada 3 senede alacağı parayı alıp geri dönebilir bize kafası çalışmayanlar geliyor hep
kankası şu an için anlaşma yok demiş sanırım.yani 1 hafta içeriisnde hersey mumkun

fatih hocanın feghouliden vazgecmeyecegini biliyodum.feghoulinin sözleşmesi düzeltilmeli.

Herkes yanılır beyler fm yıldızı olarak kalanda var dedikleri gibi çıkan futbolcularda var aklıma adu geldi bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt