GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)
Furkan Korkmaz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 1) Sayfa 258

Furkan Korkmaz ·

Cevap
6,9K
Okunma
423,1K
Sayfa
258/343
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis zaten Balotelli ve menajeri Raiola 'da kollarını açmış A.Albayrak gelsin de hemen Galatasaray 'a transfer yapalım diye bekliyordu

İyi öyle parasını verdiğimiz anda istediğimiz adamı getirebileceksek bende sene sonu sözleşmesi bitecek Brahimi 'yi istiyorum anasını satayım 5 mil.€ imza parası verince gelecekse ...
Güzel kardeşim gelir gelmez konu o degil demek istedigim şey al soma bizim çapımızda değil emin ol her acidan yanlis transfer olur ondan bahsediyorum..

chaves taraftar forumlarına baktım biraz. marcaonun satılmasına cok ofkeliler. cesur yuregimizi nasıl 4 milyona satarsınız diye yonetime ates puskuruyorlar. yarın kulup binası onunde protesto organize edilmis. marcao icin boyle bir yetenek 100 yılda bir gelir yorumları var. oyun stili beckenbauer, sifo mehmet ve zubizaretta karısımıymıs.

zart

Güzel kardeşim gelir gelmez konu o degil demek istedigim şey al soma bizim çapımızda değil emin ol her acidan yanlis transfer olur ondan bahsediyorum..
Reis Galatasaray markası olarak evet değil, Marcao 'da değil evet bunu da kabul ediyorum

Siz de başımızdaki vasıfsız yöneticiler ile daha fazlası olmayacağını kabul edin. Ben çok mu bayılıyorum anasını satayım Arap liginin golcüsünü Portekiz liginden tanımadığım etmediğim adamı kadroya yazarken ?

Bu yönetim 1 senedir görevde aldığı en max. adamlar Emre ve Nagatomo sen gerçekten Balotelli 'yi yazabiliyorsun

Yahu A.Albayrak transfer görüşmesi için gitse Balotelli ve Raiola bizim Abdürrahim 'i kaale almazlar bile ...

tutma beni iyii gidiyorum
5787396a18c77300b897e3c7.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt